雖然我都好想養多隻
但家人一定噪到拆天
所以真系冇能為力
希望有人幫幫隻兔兔
http://www.3boys2girls.com/viewt ... &extra=page%3D1
ccychoy 2011-3-5 07:10:59 PM
:044: :044: :044:
已有 1 人評分P 點 收起 理由
wesky -5 文不對題 重覆發貼 錯區

總評分: P 點 -5   查看全部評分

raywong521 2011-3-5 07:54:34 PM
兔兔對手腳好黃,都唔知佢個所謂既主人係點養架.....

希望兔兔可以找到一個對佢不離不棄既主人
ccychoy 2011-3-5 08:40:35 PM
原帖由 raywong521 於 2011-3-5 07:54 PM 發表
兔兔對手腳好黃,都唔知佢個所謂既主人係點養架.....

希望兔兔可以找到一個對佢不離不棄既主人

第1眼c到張相...
點解手手腳甘髒的:043:
ching` 2011-3-5 09:14:45 PM
岩岩見到樓上話兔仔隻腳黃..我心虛左一下....
之後睇下個網..哇..乜污糟到咁ga..
先覺得..芝麻都唔叫污糟... :057: ...由細養到大都捨得唔要...
又好痴人..咁兔仔冇左主人..實好唔開心.
ccychoy 2011-3-5 09:30:36 PM
原帖由 ching` 於 2011-3-5 09:14 PM 發表
岩岩見到樓上話兔仔隻腳黃..我心虛左一下....
之後睇下個網..哇..乜污糟到咁ga..
先覺得..芝麻都唔叫污糟... :057: ...由細養到大都捨得唔要...
又好痴人..咁兔仔冇左主人..實好唔開心.

系.不過可能有人收養左佢後.好好打理佢
未常不是一件壞事

見到佢隻腳甘髒.我都幾心痛...:050:
又諗起Dr讚我隻兔兔手腳好乾淨.又感到驕傲:057:
yanyi:) 2011-3-5 09:57:45 PM
唔知點解睇落佢隻後腳好似有d向外彎咁= =..
定係我眼花~_~
希望有好心人照顧佢啦..
Qewi'B 2011-3-5 10:19:28 PM
嘩; 兔兔隻腳好黃a*  個主人點照顧佢咖 ??
希望兔兔找到個好主人 #^81^# #^81^#
Futagoza_Kaniza 2011-3-6 12:34:59 AM
但係個post...既第10項寫 - 是否知悉待領養之動物若得到認養是不能收取任何費用: 220
咁220係咩意思呢?
aina 2011-3-6 01:37:54 AM
小朋友睇落複瘦瘦地咁
ccychoy 2011-3-6 12:22:39 PM
原帖由 Futagoza_Kaniza 於 2011-3-6 12:34 AM 發表
但係個post...既第10項寫 - 是否知悉待領養之動物若得到認養是不能收取任何費用: 220
咁220係咩意思呢?

應該要收$220 = ="
Futagoza_Kaniza 2011-3-6 10:20:34 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-3-6 12:22 PM 發表

應該要收$220 = ="

咁..係賣..唔係領養..
頭先我再入去睇..佢已經delete左個post.

快速發帖