哈佬:001: 哩次係毛毛,第一次係到見大家啊

毛毛:因為我太唔乖乖啦.所以比兔媽罰企啊:-(
兔媽:係你自己罰自己企架咋;@唔關我事架!!!

嗚;'(比人捉住佐黎影相,冇得周圍走tim;@激死我啦!!!快啲放我落黎啊;@;@

咦@@咩黎架:-O隻鴨係咪食得架呢等我嗅下佢食唔食得架先A_A

小小夕 2011-4-4 02:23:14 AM
好想抱下佢 衰鬼:020:
紫雪女 2011-4-4 10:28:37 AM
:070: 好想摸佢頭仔多D.
★NINTENKI 2011-4-4 04:56:38 PM
嘩>___<
比人捉住果張令人好心動!!!!超Q嘛:023:
m1k1 2011-4-4 06:54:36 PM
除左花生..仲好似1隻兔...但我諗極都諗吾起!!#^73^#
btw~毛毛好得意^^呢隻色既兔兔我好中意~#^72^#
ching` 2011-4-4 06:56:51 PM
超可愛 ><
超b lor 個樣 ;p
-`sheep:D 2011-4-4 07:52:49 PM
原帖由 phoebe 於 2011-4-3 11:59 PM 發表
lovely:039: :039: :039:

哈哈xd佢真係好可愛架:014:
-`sheep:D 2011-4-4 07:53:24 PM
原帖由 小小夕 於 2011-4-4 02:23 AM 發表
好想抱下佢 衰鬼:020:

哈哈xd放佐佢出黎.有時想抱下佢都幾難啊:024:
-`sheep:D 2011-4-4 07:54:02 PM
原帖由 紫雪女 於 2011-4-4 10:28 AM 發表
:070: 好想摸佢頭仔多D.

一摸佢,佢就會好乖乖咁訓係到比你摸到夠架啦:037:
-`sheep:D 2011-4-4 07:55:01 PM
原帖由 ★NINTENKI 於 2011-4-4 04:56 PM 發表
嘩>___<
比人捉住果張令人好心動!!!!超Q嘛:023:

係啊.我都覺:012:佢仲好乖乖咁比你慢慢影:023:
-`sheep:D 2011-4-4 07:57:30 PM
原帖由 m1k1 於 2011-4-4 06:54 PM 發表
除左花生..仲好似1隻兔...但我諗極都諗吾起!!#^73^#
btw~毛毛好得意^^呢隻色既兔兔我好中意~#^72^#

哈哈xd唔緊要.慢慢諗:021:
你可以既話又養番隻咁既色架啦:073:
-`sheep:D 2011-4-4 07:57:58 PM
原帖由 ching` 於 2011-4-4 06:56 PM 發表
超可愛 ><
超b lor 個樣 ;p

係啊.毛毛得兩個幾月咋:023:
yanyi:) 2011-4-4 11:25:20 PM
好可愛丫~
好似仲係好細個?
-`sheep:D 2011-4-5 12:07:20 AM
原帖由 yanyi 於 2011-4-4 11:25 PM 發表
好可愛丫~
好似仲係好細個?

係啊;毛毛得兩.三個月咋:037:
小賢 2011-4-5 12:14:50 AM
似奶茶囉...:012:
-`sheep:D 2011-4-5 12:57:38 AM
唔知邊個奶茶xd哈哈.唔好見怪;-p

快速發帖