http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=9647247原文係度...
出現假草問題!!
大家小心呀!!

phoebe)) 2011-4-5 11:17:59 AM
can't see
女王的臣子 2011-4-5 07:23:17 PM
我之前也去過那裡買草比女王大人試吃的說!!
我也想過為啥他們的草比出面的店平咁多........沒想到...
Lz啊~原文那邊被刪了:026:
aguiler 2011-4-5 07:33:05 PM
之前都唸住等正賢正楠轉t草果時買比佢地試下架~
好在冇買到咋~~
POPO)) 2011-4-5 09:53:48 PM
我之前去紅蘿蔔買兔兔
個到d職員只係話q兔廊賣既momi草係次級草@@!
FAFA)) 2011-4-5 09:58:06 PM
LZ 條LINK 錯左
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=9647247
依條先係~
phoebe)) 2011-4-5 10:58:15 PM
thanks for sharing
oo0panda0oo 2011-4-5 11:08:48 PM
下…我今日先係果度買左包野…睇黎唔可以俾我既兔兔食喇
女王的臣子 2011-4-5 11:31:52 PM

回復 8# 的帖子

其實吃是可以吃的! 只是他們把自家草放入去而且....我也給過我家女王吃
雖然不是假草但是是冒名牌草也太過份了
其實不是不可以吃的! 只是品質較差
別浪費吧~只要下次不去買就好了:025:
bb829 2011-4-6 11:30:15 PM
只係希望大家做主人可以提防一下呢d問題...
wesky 2011-4-7 12:31:50 AM
千千 2011-4-7 09:16:33 AM
都係 兔協 買 好 d"
但 佢地 都好早 收工/.\
PILLOW.MA)) 2011-4-7 10:42:11 AM
我SUPPORT UWANTS個樓主話聯絡供應商取消佢經營權呀!!!!!!!
Futagoza_Kaniza 2011-4-7 01:18:21 PM
唔係第一次啦, 之前我買過佢地D木粒, 原來都有假囉... 用人地個牌子既袋,
裝佢地D自家木粒, 唔怪得咁平, 相差正價50幾蚊..
wankw 2011-4-7 01:20:13 PM
我都試過係q兔度買過包疑似假草既APD 2nd cut(10oz)...
因為果排o岩o岩開始養兔, 諗住買多幾隻草, 睇下兔兔鍾意食邊隻~#^5_002^#
點知買完返屋企一打開包草, 發覺...唔好話草香...真係連一d草既氣味都冇....#^20^#
擺左落草架之後, 兔兔so都唔so下.....#^32^#
最尾唯有成包掉左佢......

快速發帖