唔知各位兔媽兔爸有無幫自己既兔兔寫blog既呢??
如果有既,可唔可以分享下你地個blog?

本人幫兔兔打既係yahoo blog,有無兔友都打緊阿??
http://hk.myblog.yahoo.com/hei-kayi
wanga113 2011-4-14 10:08:19 PM
原帖由 elyse 於 2011-4-10 09:19 PM 發表
以前有寫開...
不過好易寫下寫下就已經唔記得左...

我一得閒就就會UPLOAT下
wanga113 2011-4-14 10:11:50 PM
原帖由 crystal0202 於 2011-4-10 10:12 PM 發表
你個BLOG好好笑呀!支持你繼續寫BLOG!

多謝你阿 你都開返個blog啦
wanga113 2011-4-14 10:13:11 PM
原帖由 Riela 於 2011-4-14 10:55 AM 發表
有開blog...不過兔奴們都太懶update
連layout都冇執過 #^71^#

http://pipi2010.pixnet.net/blog

呢個blog好唔好用咖????
比比間屋仔我之前都有買過阿....
wanga113 2011-4-14 10:13:52 PM
原帖由 raywong521 於 2011-4-14 07:09 PM 發表
我有寫啊~寫左幾年,由開始寫狗狗,肥妹,亨亨,而家寫米米,啤啤,狗狗,手作仔,個卜就好似記綠左我成長咁樣,不過,YAHOO卜唔多可靠:035:

http://hk.myblog.yahoo.com/pinkwitch-23

得閒就黎踩下埸啦~

我都有係yahoo見過你個blog阿!!!
Riela)) 2011-4-15 12:22:32 PM
原帖由 wanga113 於 2011-4-14 10:13 PM 發表

呢個blog好唔好用咖????
比比間屋仔我之前都有買過阿....

pixnet唔錯, 我覺得比yahoo好用好多

比比間草屋...破爛度50%... 不過都陪左比比幾個月
heiidiii)) 2011-4-15 05:49:33 PM
原來是你  我認得你張相 哈哈  ~
我呢排比較少寫... 有時念吾到想寫d乜 @@
wanga113 2011-4-15 11:23:19 PM
原帖由 Riela 於 2011-4-15 12:22 PM 發表

pixnet唔錯, 我覺得比yahoo好用好多

比比間草屋...破爛度50%... 不過都陪左比比幾個月

兔地鐘意咬野,真係無計!  唯有做兔奴既買多D野俾佢玩!
wanga113 2011-4-15 11:23:44 PM
原帖由 heiidiii 於 2011-4-15 05:49 PM 發表
原來是你  我認得你張相 哈哈  ~
我呢排比較少寫... 有時念吾到想寫d乜 @@

咦咦咦,咁岩係到都可以見到!!! 哈哈哈~
sakixxshum 2011-4-25 07:29:42 PM
我都是打過幾次..
就沒了......
becox..忘記了...:036:

快速發帖