請到 PetKD 寵頁登記兔兔資料
http://petkd.net/pets.php

===============================================================================
齊來打造一個屬於你我的兔兔名冊
擁有
屬於你我的集體回憶

回覆貼子一律跟以下格式

兔兔名字:

兔兔主人: (你的會員名稱)
兔兔性別: (男/女)
兔兔生日: (DD-MM-YYYY)
兔兔品種:
兔兔介紹:

圖片尺寸長或闊須小於800px, 圖片過細或沒有圖片, 將不會被收錄於兔兔名冊揭頁版內

所有加入相冊的兔兔的相片將會顯示在Slide Show 中~~
目前已有 超過500 隻可愛兔兔啦~
你仲等? 盡快加入啦~~

kenixester 2008-8-28 04:13:58 PM
兔兔名字: 芝麻糊
兔兔性別: 女
兔兔生日: 我都唔知
兔兔品種: 混種朱愚兔
兔兔介紹: 好細膽、又八掛,有野食既時侯就跟住你

ping.tat 2008-8-30 08:53:43 AM
兔兔名字:棉花糖
兔兔性別:女
兔兔生日:8月26日(回家日期)
兔兔品種:貓貓兔
兔兔介紹:內向,嘴刁(揀草食)

ping.tat 2008-8-30 09:04:21 AM
兔兔名字:芝麻
兔兔生日:8月29日(回家日期)
兔兔介紹:好動,鐘意食野

Cwk 2008-8-30 04:37:21 PM
兔兔名字: 小吉
兔兔性別: 傻仔
兔兔生日: 2/22/2008
兔兔品種: 賓尼
兔兔介紹: 經常做出充滿麻甩情懷的動作

CIMG0136 [640x480].JPG (115.25 KB, 下載次數: 85)

CIMG0136 [640x480].JPG

wavyxeion 2008-9-5 09:26:57 PM
兔兔名字:MoMo
兔兔性別:兔女
兔兔生日:2008年2月28日
兔兔品種:初初以為係貓貓兔,經專人證實係獅子兔(Rex Rabbit)
兔兔介紹:頑皮又八卦,成日扮惡但比人摸頭會死聲死氣,唔會比你用食物引誘到而比你抱,但係索到最愛既蕉就會上前扮乖,典型古惑女!

請注意!!!!
我一睇就覺得一個名叫lunguild既會員果隻花生應該就係MoMo既細佬!!!! 請花生主人見到就pm我,,, 一齊傾下... 等佢地相認下!!~~~^^

我細個果陣既樣啊 哈哈!!

各位覺得我靚唔靚呢???=P

Mo媽按摩得我好疏乎啊~3~

主人朋友唔比蕉我食!?飛撲攻擊!!!!

唔比蕉Mo食佢就攻擊我!!!

唔比蕉Mo食佢就攻擊我!!!

pinwheelfish 2008-9-6 02:03:08 PM
兔兔名字:大佬 (bb)
兔兔性別:仔
兔兔生日:12月22曰 (8歲, 2008年8月20日返咗天家啦)
兔兔品種:賓尼兔
兔兔介紹:好乖, 識聽人講野,識鍚鍚,鐘意人摸

DSC00360 (Small).JPG (39.79 KB, 下載次數: 75)

DSC00360 (Small).JPG

pinwheelfish 2008-9-6 02:03:47 PM
兔兔名字:細佬 (阿a)
兔兔生日:7月10曰 (2008年8月10日返咗天家啦)
兔兔介紹:有d怕人,識聽no係唔準,返屋企三日識去厠所, 好鍾意跟住bb出出入入

IMG_1508 (Small).JPG (22.5 KB, 下載次數: 61)

IMG_1508 (Small).JPG

pinwheelfish 2008-9-6 02:04:18 PM
兔兔名字:細佬 (阿s)
兔兔生日:7月23曰 (2008年8月1日返咗天家啦)
兔兔介紹:鐘意人摸,更鍾意兩個哥哥,好乖巧,返屋企兩日識去厠所,三隻經常3in1

IMG_1648 (Small).JPG (32.7 KB, 下載次數: 73)

IMG_1648 (Small).JPG

debbie1222 2008-9-9 05:08:01 PM
兔兔名字:嘟嘟
兔兔性別:男
兔兔生日:2月17
兔兔品種:混種侏儒兔
兔兔介紹:愛咬東西的小混蛋:036:

芝士媽 2008-9-10 08:43:24 PM
兔兔名字: 芝士
兔兔性別: 男
兔兔生日: 5月21日
兔兔品種: 長毛賓尼
兔兔介紹: 慢熱,好靜,易發脾4,疼阿媽

芝士媽 2008-9-10 08:45:51 PM
兔兔名字: 芝麻
兔兔生日: 5月21日
兔兔品種: 短毛賓尼
兔兔介紹: 熱情,好動,八卦,smart

twinkledodo 2008-9-14 07:54:56 PM
兔兔名字: BB
兔兔生日: Sept 18
兔兔品種: 賓尼兔
兔兔介紹: 全走地兔,去地主公公掃場,撻橙,撻花食,食盡家中黃金葛,垃圾筒偷野食,骨精強大弟子"骨精兔",自細已經瞓主人套房,每天都做跟尾兔(對女主人),己咬爛全屋電線和音響線(但依然健在),鍾意在兔廁所以外地方去"拉"...

http://mini-house.info/post.php? ... #%23%23insertAttach

cloudcloudgrace 2008-9-15 09:45:55 PM
兔兔名字:黑白豬
兔兔生日:不詳~~~8月27日從兔協領養回家,那時8個月大
兔兔品種:侏儒兔
兔兔介紹:好乖又文靜,好鍾意俾人摸頭頭又好大食
candybbb0421 2008-9-16 02:56:01 AM

白雪雪黎啦~

兔兔名字:白雪雪
兔兔生日:唔清楚
兔兔品種:賓尼兔
兔兔介紹:中意食草,好中意零食,跑得好快

低b仔v33333v)) 2008-9-18 06:46:02 PM
兔兔名字: 白白仔
兔兔生日: 7月18日
兔兔品種: 混種獅子兔
兔兔介紹: 八卦,經常扮q扮可憐,成日咬我ah媽隻腳,好鐘意用水澡涼

快速發帖