1P 幣
買錯左’2’個水樽丫 ... 個咀太大  狗仔用先岩:056:   
有冇人想要 100%新   我入過洗手間試左出唔出到水

另外有冇人買到兔仔用既水樽丫   又會咁岩得咁Q會出黎牛頭角 ..
我近排去唔到旺角  買唔到水樽丫  想買過大D= =’’’

:050: 點解我符近冇兔仔鋪 

aguiler 2011-4-27 06:09:59 PM
嘩~~~好得意呀~~
會唔會滴水果D架?
添TIM 2011-4-27 09:39:12 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-27 06:09 PM 發表
嘩~~~好得意呀~~
會唔會滴水果D架?

都唔會呀,佢同一般兔仔水樽一樣
只要個位岩,唔大力摙佢GE話就唔會溺水,

PS,千萬唔好買粒珠有彈弓GE水樽,因為兔兔唔懶,唔會用牙咬,跟住佢就唔飲水- -
(本人試過)
Miyako)) 2011-4-28 09:55:09 PM
原帖由 添TIM 於 2011-4-27 09:39 PM 發表

都唔會呀,佢同一般兔仔水樽一樣
只要個位岩,唔大力摙佢GE話就唔會溺水,

PS,千萬唔好買粒珠有彈弓GE水樽,因為兔兔唔懶,唔會用牙咬,跟住佢就唔飲水- -
(本人試過)

我今日買左喇~不過...滴水滴得超勁 =.= 要USE反粒珠有彈弓GE水樽=0=
Miyako)) 2011-4-28 09:59:46 PM
狗個個我唔洗住,,不過我多左個樽,,有興趣嗎?(BUT滴水滴得超勁....係咪我既問題...)
IS THIS ONE~

m1k1 2011-4-28 11:29:40 PM
我都多左2個..又系滴水...我都諗緊系米我問題-3- 冇理由2個都滴架.....
添TIM 2011-4-28 11:33:23 PM
我冇滴喎= ="係咪兔兔起入面大動作得濟呀?
Miyako)) 2011-4-28 11:38:06 PM
原帖由 添TIM 於 2011-4-28 11:33 PM 發表
我冇滴喎= ="係咪兔兔起入面中動作得濟呀?

冇呀,,兔唔係入面呀~一放入去就滴~點知點放都滴~
小小夕 2011-4-28 11:49:59 PM
有冇入滿哂水 跟住搖一搖佢∼  
Miyako)) 2011-4-29 12:49:44 AM
原帖由 小小夕 於 2011-4-28 11:49 PM 發表
有冇入滿哂水 跟住搖一搖佢∼  

@@WHY要咁??
小小夕 2011-4-29 01:20:14 AM
原帖由 Miyako 於 2011-4-29 12:49 AM 發表

@@WHY要咁??

有d水樽入唔滿水係會流水...

同埋聽人講搖一搖  水壓平衡返都唔會流水..

最好就入滿佢  大多數入滿佢都唔會流水
Miyako)) 2011-4-29 02:20:40 AM
原帖由 小小夕 於 2011-4-29 01:20 AM 發表

有d水樽入唔滿水係會流水...

同埋聽人講搖一搖  水壓平衡返都唔會流水..

最好就入滿佢  大多數入滿佢都唔會流水

下,,咁飲過係咪會流水=0=BECAUSE 唔係滿水...等我TRY下先XD
小小夕 2011-5-10 05:04:19 PM
飲過唔會流    因為d空氣之前滿水個陣跟住飛返出黎

快速發帖