以前食都食momi 1 cut   近來發神經

寧願絕食 都唔食枝  剩係食葉同花

唔同佢倒左舊草換新草  一d都唔吃

有咩方法呢??

beatrice1229 2011-5-3 01:57:57 PM
哈哈~Boxing都係咁~我用momi 加Oxbow 兩混比佢食!不過日日都有枝唔食~我都無法!情願簡食好過唔食~
winter)) 2011-5-3 02:25:04 PM
佢同boxing1樣  日日都有枝食

唔食唔得

2隻被寵壞的兔兔-.-
momo兔 2011-5-3 02:40:41 PM
我家kathy一樣;食好少枝大部份都食花同葉!我都係唯有溝草
或是佢以前主人寵壞吧!
katy)) 2011-5-3 02:42:13 PM
我發覺呀B都係咁... 佢係不停抓D草落黎但唔食ge.
一加新草就起勢咁食.

唯有放假果陣訓練下佢"有依食"啦!
mylovepet 2011-5-3 02:44:28 PM
phoebe)) 2011-5-3 02:53:47 PM
佢攤係到好得意:057: :057:
Miyako)) 2011-5-3 02:57:51 PM
我蕃薯都簡食,,佢鍾意食枝,,不過要靚枝XD
千千 2011-5-3 02:59:18 PM
trubi 都係 甘  
之前都 會 食 枝"
依排 揀黎食 #^62^#
PILLOW.MA)) 2011-5-3 03:00:39 PM
PILLOW都係咁呀
D草放係度佢聞下就走
放埋佢個口
佢搶左佢之後係丟落地下
成地都係冇兔要既草
成兜草得個擺字
carbee 2011-5-3 03:05:16 PM
我MIMI轉左MOMI 1CUT之後都食少左,
溝左APD比佢食之後先食返多D咋,
依家D兔兔越黎越似港童~
katy)) 2011-5-3 03:09:59 PM
港兔...... :073:
仲要係硬頸ge港兔
小穎 2011-5-3 03:16:40 PM
各位兔友們,
搵日叫一個有文采的去出一本叫港兔的寫真集吧xd。

我果隻之前都係咁,好在而家食慣左momi 1cut。
而且之前俾人店員講,一黎就買1cut同a草,無買過2cut。

同埋俾左佢幾個月a草就無再俾,
如果唔係= =,佢而家真係會搞到我好頭痛。
winter)) 2011-5-3 04:03:09 PM
我都有溝俾佢食 以前冇  只係食1 cut

都食光  係近呢個禮拜開始 溝 1 cut + 2cut
驚餓死佢:043:  結果又係食花食葉  唔係點食枝

黎多一張  梳乎相^^

smallsuishan 2011-5-3 04:11:54 PM
可能係D草質唔好~~
唯有加其他

快速發帖