有冇人知香港有冇得賣/邊度有得賣呀???
超想要呀....!!!!!:020:

more photos here: http://www.ioffer.com/i/rabbit-iphone-4-cover-with-tail-rabito-5-colors-205508462
rbtdoria 2011-5-5 12:44:06 AM
原帖由 elvisli 於 2011-5-4 10:53 PM 發表
中環和安里行到尾

果到有burger賣架,可以去試試

OMG....SOOOOO CUTE....!!!
真係唔該晒你
我一番hk會即買!!!
imkarenya 2011-5-6 01:19:47 PM
我想買好耐, 想要hot pink, 不過唔識分真假....
有d地方假野都賣得貴....
lammfy 2011-5-8 07:09:07 PM
我今天在高登見到個翻版貨,價錢唔駛$30,但賣相一般!
Jessie)) 2011-5-9 01:42:53 AM
我係太子西洋菜南街見到有得賣wor^^
phyllisiloveu 2011-5-13 12:11:15 PM
我見到尖沙咀重慶站二樓都有, 即有大家樂/萬寧果層, 上完電梯轉右一路直行, 望右手邊就會見到, 至於幾多錢我就無留意, 因為我自己本身唔係用iphone嘅.

我相信差果0.4mm應該唔會有影響嘅, 差咁少, 應該都入到嘅.
瑤妖=) 2011-5-15 07:36:17 PM
想問下點分真假架?
rbtdoria 2011-6-1 03:10:30 AM
我買左啦~~~~
我d fd送左個正版俾我~~:012:

其實分正版番版最簡單係睇價錢~
正版$350-$380 (@ airport, or CWB time square 入面精品店有賣)
番版$1-$150

不過個人就覺得正番版分別不大
只係正版耳仔位多d details
同物料好d:012: :012:
小鈴)) 2011-8-27 12:13:16 AM
葵芳商場有間飾物店,我記得有得買呢D i phone兔仔套#^33^#

快速發帖