3男論譠有衰人賣兔.仲欺騙人兔兔已打疫苗?!根本冇得打
http://www.3boys2girls.com/viewthread.php?fid=507&
tid=1360399&extra=page%3D1

ccychoy 2011-5-16 07:42:48 PM
原帖由 hgod 於 2011-5-16 10:05 AM 發表
唔止呀, 佢係Uwxxt 度都有post呀:

http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1

唉.阻止5到佢
wesky 2011-5-16 08:19:49 PM
我之前問過大圍,香港兔係無需要打呢種針的∼
ccychoy 2011-5-16 08:31:42 PM
原帖由 wesky 於 2011-5-16 08:19 PM 發表

我都問過9龍城
佢話hk無得打
all_loving_it 2012-4-11 05:30:28 AM
ccychoy 發表於 2011-5-16 07:42 PM
hk根本冇得打

大陸有好多兔兔藥物同疫苗賣, 咩疫苗都有 (好似, 什麼球蟲針, 皮膚病方面, 寄生蟲之類,仲有好多) 基本上就係有錢就會買到 (淘寶有好多, 多到你想像唔到), 個兔販應該5係將兔仔直接運落黎, 因為由大陸運兔兔到香港, 單係運費都好貴, 而且因為兔兔要長時間先送到香港好大機會運送過程已經死左, 如果兔兔真如佢所講有打疫苗 好大可能佢應該大陸買疫苗返黎自己同兔兔打
all_loving_it 2012-4-11 05:30:59 AM
wesky 發表於 2011-5-16 08:19 PM

大陸有好多兔兔藥物同疫苗賣, 咩疫苗都有 (好似, 什麼球蟲針, 皮膚病方面, 寄生蟲之類,仲有好多) 基本上就係有錢就會買到 (淘寶有好多, 多到你想像唔到), 個兔販應該5係將兔仔直接運落黎, 因為由大陸運兔兔到香港, 單係運費都好貴, 而且因為兔兔要長時間先送到香港好大機會運送過程已經死左, 如果兔兔真如佢所講有打疫苗 好大可能佢應該大陸買疫苗返黎自己同兔兔打
all_loving_it 2012-4-11 05:31:21 AM
Jessie)) 發表於 2011-5-16 12:33 AM
我都係第一次聽到有人吹到兔仔係會有疫苗打的:048:

大陸有好多兔兔藥物同疫苗賣, 咩疫苗都有 (好似, 什麼球蟲針, 皮膚病方面, 寄生蟲之類,仲有好多) 基本上就係有錢就會買到 (淘寶有好多, 多到你想像唔到), 個兔販應該5係將兔仔直接運落黎, 因為由大陸運兔兔到香港, 單係運費都好貴, 而且因為兔兔要長時間先送到香港好大機會運送過程已經死左, 佢應該係在大陸買疫苗返黎自己同佢打

快速發帖