呢排終於得閑少少~可以一日到黑陪住我乖囝~#^70^#
話說佢要同我慶祝下終於放假
有一大兜菜菜任食~

但係食到成咀都係菜汁..抹黎抹去都仲有#^68^#

加送睡相~~

為食仔 2011-5-18 12:53:59 AM
原帖由 angelaska 於 2011-5-17 01:11 AM 發表

為食仔:: 應該唔係我喇~ 我收養豆豆時佢已經三歲了
係就係腳仔有問題出過post, ...

我記起嚕!你話佢個陣隻腳仔好似雞翼咁....咁佢依家係咪完全無事啦? 好彩有你收養佢....
angelaska 2011-5-18 01:54:05 AM
原帖由 為食仔 於 2011-5-18 12:53 AM 發表

我記起嚕!你話佢個陣隻腳仔好似雞翼咁....咁佢依家係咪完全無事啦? 好彩有你收養佢....

係呀, 雞翼骨...
而家已經無事喇,多謝你仲記得><
等佢會中槍/伸直腳仔時影張相放上黎~hehe

不過而家佢成日都踩尿,因為總有一兩次無係廁所去
日日抹腳都仲係黃#^50^#
angelaska 2011-5-18 01:55:37 AM
原帖由 carbee 於 2011-5-17 11:49 PM 發表

MIMI:娃娃菜?咩黎架?媽媽淨係買羅馬生菜同唐生菜比我食咋~:044:

哈哈,九龍動物醫院護士姐姐話好多兔兔都鐘意食架
因為甜甜地
快d叫媽媽比你試下啦>v<
carbee 2011-5-18 12:24:18 PM
甜甜地,,,,,,,,唔得呀,再食會變肥MI架啦:051:
bbandwingki 2011-5-19 09:25:02 AM
食菜可以幾多嫁我平時比開3[快]到咋....
怕比得太多......:022:
carbee 2011-5-19 01:21:08 PM
我尋晚買左包娃娃菜比MIMI,點之.....
第一塊試食,食綠色葉,淨返白色.....
跟住第二塊,聞兩聞,唔理.........
就係咁,兔爸兔媽就要食2日娃娃菜:056:
carbee 2011-5-19 01:21:54 PM

回復 20# 的帖子

一般黎講,2杯左右,你可以睇吓寶典,都有講架
ching` 2011-5-19 05:54:53 PM
hehe 好可愛 xd
樓主ge兔兔係咩品種.0.?
侏儒兔.?.0.
呢種兔兔係唔係好活躍ga..?
雖然芝麻都唔弱........ xd
可惜 芝麻從不在我身上訓著#^37^#
angelaska 2011-5-19 08:15:58 PM
原帖由 bbandwingki 於 2011-5-19 09:25 AM 發表
食菜可以幾多嫁我平時比開3[快]到咋....
怕比得太多......:022:
原帖由 carbee 於 2011-5-19 01:21 PM 發表
一般黎講,2杯左右,你可以睇吓寶典,都有講架

上次睇醫生姑娘話一日可以比十塊#^4_002^#
不過就無話係幾大塊...  我都係用杯去計,十塊�塞滿一個大杯倒啦
但都要睇返每天的屎屎狀態
黑左的話就唔比咁多/直情唔比了

angelaska 2011-5-19 08:21:15 PM
原帖由 carbee 於 2011-5-19 01:21 PM 發表
我尋晚買左包娃娃菜比MIMI,點之.....
第一塊試食,食綠色葉,淨返白色.....
跟住第二塊,聞兩聞,唔理.........
就係咁,兔爸兔媽就要食2日娃娃菜:056:

XDD
兔兔始終鐘意食葉
阿豆都會食剩晒d白色,但係過一陣就會清晒

好釆娃娃菜唔算貴XD
同埋兔媽我都鐘意....#^72^#
angelaska 2011-5-19 08:30:00 PM
原帖由 ching` 於 2011-5-19 05:54 PM 發表
hehe 好可愛 xd
樓主ge兔兔係咩品種.0.?
侏儒兔.?.0.
呢種兔兔係唔係好活躍ga..?
雖然芝麻都唔弱........ xd
可惜 芝麻從不在我身上訓著#^37^#

“應該”係混種侏儒 (前主人話唔知=.=)
純侏儒好似呢度有位會員"兔奴" (唔知有無記錯)既兔兔咁個頭仲窄d細d

我剩係聽講過侏儒兔係好貪靚同覺得自己好靚XDD
不過暫時唔覺豆豆有呢個傾向...
始終個個兔兔性格不一#^75^#
咁芝麻會唔會係籠/地下中槍啊?
ching` 2011-5-19 10:27:29 PM
哦~;p
原來係咁 xd
自戀兔 xd
因為我覺得侏儒兔都幾可愛 xd
會丫..佢係廳最多 ;)
不過佢唔會pa係我度#^37^#  xd
兔兔囡 2011-6-6 11:49:43 PM
原帖由 angelaska 於 2011-5-16 04:11 AM 發表

不是,其實係我同佢抹腳仔+梳毛時太耐
佢等到訓著左XD

嘩~
你點訓練佢可以咁乖豬被人抺腳仔同梳毛嫁?
我個隻very dislike人地攪佢:046:

快速發帖