1P 幣
想問有幫自己既兔兔絕育既朋友,你地會揀邊間絕育?
因為我聽媽講打麻醉針果到好大風險,有d驚...#^56^#
小小夕 2011-7-7 12:42:27 AM
原帖由 super4 於 2011-7-6 06:54 PM 發表
其實我比較擔心手術後的康復情度,我喺電話問過姑娘,傷口埋好要四日先可以除頭罩,我攞咗三日假期陪機機,希望做絕育對佢黍講,係好事啦!(矛盾中...是否要切這一刀,唉!):032:

我之前都係咁諗.. 但太兔兔兔無絕育而有既病 出血 績水 腫左,,  
我唔想2個女因為我無幫佢地絕育..而要佢地身體受咁既苦#^37^#
其實兔兔唔周圍跳  育食野飲水..  唔搞傷口 ,, 會好快好返 ..  > < 所以加油
super4)) 2011-7-7 12:57:34 AM
之前帶機機睇病時,Dr. MA 話男仔兔兔可以孝慮唔做,但女仔就最好做,因為女仔多病容易發,我上次睇過兔協網頁,如果機機係女仔,我唔會考慮一定幫佢做,希望做咗手術,真的無咁多病便好啊!你兩隻兔兔都是女仔,都會Un Un ??
小小夕 2011-7-7 01:56:52 AM
原帖由 super4 於 2011-7-7 12:57 AM 發表
之前帶機機睇病時,Dr. MA 話男仔兔兔可以孝慮唔做,但女仔就最好做,因為女仔多病容易發,我上次睇過兔協網頁,如果機機係女仔,我唔會考慮一定幫佢做,希望做咗手術,真的無咁多病便好啊!你兩隻兔兔都是女仔 ...

會呀 #^31^#  女仔都會..頭又un 屁股又un.. 
搞到我e加另1隻一見佢索自己個屁股就走

快速發帖