依家出街搭地鐵十個人有九對手都係拎住部iphone係度禁禁禁
而剩低果一對手就一定係我#^47^#
有時見到啲人係度禁禁禁真係幾羨慕下
一部iphone入面可以down幾廿萬隻game慢慢玩
不過最吸引我既係點解iphone可以有咁多種吾同既套同mon貼!!!#^40^#
有時同朋友行下街見到啲套真係設計得好靚好靚好想要
啲mon貼又好吸引喎!
但係無理由因為想要個套而去買部iphone嫁#^3_002^#
邊有咁多錢喎有都放入銀行等利息喇!
真係吾公平如果其他普通手機都有呢啲靚靚既套就好喇...
我真係覺得果兩隻兔仔好得意...#^41^#
小小夕 2011-7-10 04:30:38 AM
列克   ><我都超中意  佢好搞笑 ..  普京都好可愛#^30^#
CYMING 2011-7-11 07:04:20 PM

回復 2# 的帖子

原來佢有名嫁-0-
我剩係知佢叫監獄兔
rbtdoria 2011-7-12 03:44:42 AM
其實我都係為左個iphone case先買iphone...:061:

berki 2011-7-12 02:23:32 PM
原帖由 rbtdoria 於 2011-7-12 03:44 AM 發表
其實我都係為左個iphone case先買iphone...:061:

我之前都係用呢個呀
但係有次隻兔耳仔整到我塊面-.-
之後冇再用啦

我唔係因為要跟潮流買IPHONE架
而係因為我返工根本冇時間用電腦
唯有用電話CHECK EMAIL開FACEBOOK買兔仔野-_-
Hellhammer 2011-7-18 12:16:34 PM
用緊好廢ge nokia:077:
firen_freeze)) 2011-7-18 08:03:01 PM
原帖由 rbtdoria 於 2011-7-12 03:44 AM 發表

為左呢個套先買iPhone 但係買左之後呢種套冇人賣啦#^58^#

Wt a tragedy
manmanwongwong 2011-7-19 04:08:34 PM
我都係用緊呢個兔仔機套..一樣淺粉紅..靚靚

快速發帖