一隻兔兔代領養

love_rabbit 發表於 2011-08-09 22:36|來自手機|只看該作者|倒序瀏覽|打印
本人的朋友有一隻兔兔代領養啊!
一歲...男...健康活潑....
兔兔主人懷孕..BB情況不穩定...無力照顧...
所以想替他找新主人!
但我係代領區開唔到dicussion啊!!
未知是否因為是新成員呢!!
有意請回
smallpotatofung 2011-11-26 03:48:25 PM

我想要一隻男仔賓尼兔

my e-mail address is [email protected]

merry christmas and thanks a lot  :057:
s081051 2013-6-27 04:56:01 PM

兔兔比人領養左味?
??
s081051 2013-7-2 01:42:11 AM
有養過兩隻兔兔經驗,而且亦有經濟能力比到最好既生活比兔兔^_^
hh0 2013-7-2 05:51:16 AM
 個post 2011年了,不如去領養版睇下其他
ltc1234567890 2013-11-16 03:21:42 PM 來自手機
sea 發表於 2011-8-11 12:38 AM

我有隻兔想吾要,因我要過澳門工作,
白色紅眼貓貓兔子,兩歲大,女啲,已經絕孕,健康,識祈去向
付1000kg.  Oxbow兔糧,一包1st momi草,
有意打俾我54894060,天水圍交收
ltc1234567890 2013-11-16 03:29:12 PM 來自手機
sea 發表於 2011-8-11 12:38 AM

我有支貓貓兔仔,因過澳門工作,冇時間照顧,
白色毛紅色眼兩歲大,女仔,已絕孕,健康,識去廁所,
付1000KG  oxbow. 兔糧,一包momi。1st草,
有意致電54894060,天水圍領取,自備兔袋水樽

快速發帖