菇菇..
再見了..
在彩虹橋要生活得開開心心..
唔洗再受病魔困擾..唔洗俾媽媽逼食藥..

記住要掛住媽媽..
尋晚..我抱住你哭了好久好久...
希望你唔好唔記得我呀..

代菇菇多謝各位兔媽媽爸爸的關心同幫助..

菇菇: byebye 各位兔媽媽爸爸

carbee 2011-8-18 05:42:19 PM
R.I.P.
我相信菇菇去到彩虹橋會生活得好好架,
係果度唔會有病痛,想食咩就有咩~
菇菇媽唔好咁擔心,加油呀~
mimi都係岩岩到彩虹橋,我會叫佢照顧菇菇架啦~
wongvennesa 2011-8-18 07:24:26 PM
菇菇RIP~佢都努力jor好耐,我相信佢一定覺得有你lee個甘錫佢gei主人而幸福
以家佢係彩虹橋度嘆緊~唔好擔心
smallsuishan 2011-8-18 08:48:10 PM
菇菇 R.I.P

菇菇媽 你都唔好太傷心~~
加油
rbtdoria 2011-8-18 09:46:33 PM
菇菇RIP...
菇菇媽加油呀!!!
rnrni 2011-8-18 11:04:34 PM
多謝你地..
我真係好掛住好掛住菇菇..係咁睇返佢d相..佢d vedio..
一諗起..就喊..

我會將菇菇火化..
尋晚有人黎帶菇菇走果陣..好唔捨得..
好想留住菇菇..

今日全日o係度諗..
菇菇尋日係咁訓o係我對拖鞋度..係咪佢都唔捨得我...
一諗到就喊,,,
wesky 2011-8-19 12:06:43 AM
不如幫菇菇整返個寵頁啊, 將佢平日既靚相同得意既短片都加埋落去
http://petkd.net/pets.php

REST IN PEACE
katkat 2011-8-19 09:56:54 AM
菇菇媽:菇菇喜歡您,才會訓o係您附近。Bon Bon 離開我前都常在我附近,或要跳到我大腿上停留。既然菇菇有病而不能醫治好,離開這世界到彩虹橋也是一件好事呀!不要想太多了,好好的為菇菇準備牠的最後一程,祝福牠在彩虹橋展開新生活。

您也要保重呀!菇菇會希望您把對牠的愛和關懷,轉移至其他無家可歸的兔兔。
rnrni 2011-8-19 11:02:11 AM
多謝你地..
我會堅強d..
菇菇永遠都住在我心中
各位兔媽同埋兔兔都要加油~
rnrni 2011-8-19 11:50:59 PM
我想問下..
可以俾兔兔一齊火化的祭品可以有d咩?..
我想鋪草o係底俾菇菇訓住....等佢走,,,都可以聞住草香味咁走...唔知得唔得..
katkat 2011-8-20 12:38:08 AM
得架。Bon Bon火化,我都係鋪草係底俾佢瞓住,仲有紅蘿蔔、菜菜同佢最愛既零食圍住佢,等佢走得開開心心。
rnrni 2011-8-22 01:14:47 PM
今日下晝要陪菇菇走最後一段路了..
好想快點見到佢...
但係...見到佢時..就係分離的時候了..
真係..好唔捨得.....

快速發帖