我囡囡怪怪地屋企無人既時候就算到咗夜晚 11:00 都唔係幾食草等到我同兔爸去完街街成 11:00 先返來

佢見到我地返咗黎佢就會瘋狂敢食草食咗 15 分鐘嘟唔放口
留返 d 草最後先食唔想糧水短缺爸爸媽媽返來黎之後就會 refill 唔會餓親個肚仔
tung_626 2012-3-29 05:16:20 PM
好....醒
好得意呀
all_loving_it 2012-3-29 05:41:23 PM
敢之前係咪兔兔真係試過缺水短糧先?
Dylan 2012-3-30 11:03:34 AM
all_loving_it 發表於 2012-3-29 05:41 PM
敢之前係咪兔兔真係試過缺水短糧先?

梗係無啦
長期糧頭
貓仔兔 2012-3-30 11:53:25 AM 來自手機
會唔會係喺pet shop有恐怖經曆呀,不如出街都俾多啲佢,等佢安心食食食啦!
Dylan 2012-3-30 12:06:10 PM
有呀!次次都打爆個草盒先出去嫁!
bB 妹妹起 pet shop 真係瘦骨嶙峋
返咗屋企之後一星期就圓咗
all_loving_it 2012-3-30 07:11:48 PM
Dylan 發表於 2012-3-30 12:06 PM
有呀!次次都打爆個草盒先出去嫁!
bB 妹妹起 pet shop 真係瘦骨嶙峋
返咗屋企之後一星期就圓咗 ...

聽你敢講, 我覺得佢唔係怕餓肚仔, 係佢見屋企無人所以唔點食野
sharonlai 2012-3-30 07:38:47 PM
all_loving_it 發表於 2012-3-30 07:11 PM
聽你敢講, 我覺得佢唔係怕餓肚仔, 係佢見屋企無人所以唔點食野

我都覺得因為係屋企無人, 所以佢都無咩心機食
DOR DOR都係咁嫁, 屋企無人就唔點食野, 一有人返黎, 就開始食
如果放假屋企有人, 佢就成日得閒就食
all_loving_it 2012-3-30 07:50:38 PM
sharonlai 發表於 2012-3-30 07:38 PM
我都覺得因為係屋企無人, 所以佢都無咩心機食
DOR DOR都係咁嫁, 屋企無人就唔點食野, 一有人返黎, 就開始 ...

係呀, 有d兔兔係敢, 如果無人+ 夜晚無開燈就更加唔食

我屋企侏老板夜晚熄燈或屋企無人之後, 就狂食, 但總理就吊轉, 如果無人就無心機食野
奶茶媽 2012-4-6 11:49:49 PM 來自手機
我個女夜晚熄燈狂食,幾多都唔夠
次次加到爆哂勁誇張
一起身又係餓兔搶屎
考慮緊買多個草架夜晚用
可以加多啲草,可能夜晚佢冇野做所以多食野掛
warm_warm 2012-4-7 01:48:35 PM
我仔仔又係有人係屋企時會食多d野
所以我地放工都盡量早d返屋企
brendang 2012-4-8 11:48:10 PM
我兔兔係每次加草就食,最好笑係知道我食嘢時佢又走去食草,好似陪我一齊食咁

快速發帖