養刺蝟用咩籠好?墊料鋪咩最好丫?
貓糧邊隻好啲?除左貓糧,食唔食得菜同生果架?
唔該各位!!!
foofongkit08 2012-3-30 06:13:00 PM
用膠箱...墊料木康/貓砂...貓糧邊隻都OK...最好問返賣家俾佢食開邊隻...食得菜同生果...不過一定要俾虫佢食...生虫
ArYan0102 2012-3-30 06:54:54 PM
foofongkit08 發表於 2012-3-30 06:13 PM
用膠箱...墊料木康/貓砂...貓糧邊隻都OK...最好問返賣家俾佢食開邊隻...食得菜同生果...不過一定要俾虫佢食 ...

多謝指教,生虫好核突姐
foofongkit08 2012-3-30 07:05:20 PM
但都無辦法...你養佢就要買...
ArYan0102 2012-3-30 07:41:41 PM
foofongkit08 發表於 2012-3-30 07:05 PM
但都無辦法...你養佢就要買...

虫乾得唔得?我見倉鼠店都有得賣
foofongkit08 2012-3-30 07:54:02 PM

你喜歡...不過應該無生虫甘有營養....我放45x35x40cm0.5cm厚透明亞克力箱..600$ (岩佢用)

ArYan0102 2012-3-30 11:52:16 PM
foofongkit08 發表於 2012-3-30 07:54 PM
你喜歡...不過應該無生虫甘有營養....我放45x35x40cm0.5cm厚透明亞克力箱..600$ (岩佢用) ...

感謝!!

透明亞克力箱 係邊度可以買到啊?? 好大空間丫
foofongkit08 2012-3-31 12:00:52 AM
要自己訂做....
ArYan0102 2012-3-31 01:28:16 PM
foofongkit08 發表於 2012-3-31 12:00 AM
要自己訂做....

可唔可以話我聽邊度訂呢?? 大概要幾錢?
foofongkit08 2012-3-31 03:48:46 PM
睇你自己要咩SIZE...你要...自黎大角咀拎就550$俾你
crystal55445 2013-6-10 01:56:23 PM
我兩位刺刺籠內有跑跑輪!{:soso_e100:}

快速發帖