兔子...古巨基...有一粒粒黑點...
兔協說是生蚤 ,
在哪看荃灣區vet好 ?
wesky 2012-4-3 12:07:43 AM
Dylan 發表於 2012-4-2 01:59 PM
Kowloon City Vet 佢話搵緊舖位 Dr Ma 唔應診

@@ wor. 搬去邊呢
syt174698 2012-4-3 12:51:45 AM
Dylan 發表於 2012-4-2 01:59 PM
Kowloon City Vet 佢話搵緊舖位 Dr Ma 唔應診

咁有無話要搵幾耐??幾時先至應診??
syt174698 2012-4-3 12:53:16 AM
雪炎 發表於 2012-4-2 04:28 PM
um...我可以find who

樓主,你住邊度呀??你可以睇下呢度兔友常去獸醫診所,應該可以幫到你,生虱連藥費,大約HKD500左右
奶茶媽 2012-4-3 08:44:33 AM 來自手機
syt174698 發表於 2012-4-3 12:51 AM
咁有無話要搵幾耐??幾時先至應診??

下星期一定得啦,我book左星期三啦都
奶茶媽 2012-4-3 08:52:38 AM 來自手機
雪炎 發表於 2012-4-2 04:28 PM
um...我可以find who

大圍(唔清楚係咪大圍)dr tiger,聽講佢睇細小動物好在行
屯門 dr gerry
如果係急就可以睇dr gerry,佢booking冇咁full
我睇過佢,雖未至十分細心,但一定不是不良,算係可以放心,不過有得揀都係揀dr ma,哈哈
Dylan 2012-4-3 10:13:49 AM
雪炎 發表於 2012-4-2 12:27 AM
how much about the藥費$ ?
九龍城where ?

樓主你唔好再等啦
不如你去睇第二個啦
尋日都開始好熱又潮濕 d 蚤喜歡溫暖潮濕既氣候佢地會以幾何級數增加嫁
兔兔 d 血比佢地吸咗又紅腫又痕好慘嫁
我見到一隻隻比 ear mites 咬到 2 隻耳朵好似 foam 敢兔兔重痛到大聱尖叫 tim
一般診金係 $250
藥費就要睇份量咧
蚤唔洗睇好內既
雪炎 2012-4-3 06:32:31 PM
1)去大圍see vet ,洗5洗指明dr gerry?
奶茶媽 2012-4-3 11:09:56 PM 來自手機
雪炎 發表於 2012-4-3 06:32 PM

dr gerry係屯門
all_loving_it 2012-4-4 01:57:31 AM
雪炎 發表於 2012-4-3 06:32 PM

如果你去大圍睇, 你就搵Dr. Tiger啦!  我屋企既兔兔都係搵Dr. Tiger好好
雪炎 2012-4-4 08:18:32 PM
去大圍see vet ,洗5洗指明dr Tiger?
all_loving_it 2012-4-4 08:21:48 PM
雪炎 發表於 2012-4-4 08:18 PM
去大圍see vet ,洗5洗指明dr Tiger?

要呀
little_connie 2012-4-4 10:39:30 PM
我果隻都係睇DR GERRY 先知有蚤,,,盛惠$610,,,不過GEORGE 宜家滴左REVOLUTION 5日都未回復好胃口,好彩佢仲識紮紮跳........
雪炎 2012-4-5 06:43:49 PM
大圍 dr so 好5好 ?
all_loving_it 2012-4-5 09:43:30 PM
雪炎 發表於 2012-4-5 06:43 PM
大圍 dr so 好5好 ?

我既兔兔都係睇大圍珍禽異獸既Dr. Tiger有9年多啦!  我覺得好好!

如果兔兔無咩胃口你要留意佢會5會有體內寄生蟲

快速發帖