侏老板依兩日係敢追住總理同長公主要un un, 跟住兩個女係敢走, 侏老板跟住想un總理個頭, 因為我驚總理發脾4咬佢小弟弟, 所以, 我就拎起侏老板, 跟住幾分鐘後, 侏老板又打長公主意, 結果仍然失敗, 最終佢發脾4係敢dum地
kwan104kwan 2012-4-17 07:55:32 PM
梗係啦!無兔理侏老板!
all_loving_it 2012-4-17 08:02:00 PM
kwan104kwan 發表於 2012-4-17 07:55 PM
梗係啦!無兔理侏老板!

佢可能覺得好無面
貓仔兔 2012-4-17 08:22:27 PM 來自手機
咪係...話日西侏老板都高級過總理㗎嘛...呀侏老板未絕育架?
all_loving_it 2012-4-17 08:44:34 PM
貓仔兔 發表於 2012-4-17 08:22 PM
咪係...話日西侏老板都高級過總理㗎嘛...呀侏老板未絕育架?

絕左啦, 兔協領養, 就算絕左育, 如果佢有過un un行為既記憶一樣有可能會歷史從演

所以佢一想un個頭, 我要即刻分開佢, 雖然長公主同總理好好脾氣, 但怕一但發惡咬佢, 攪到發炎, 就好大件事,  好鬼難醫好同長手尾

總理同長公主心諗, 唔係做老板就為所欲為, 佢地兩個學識say no, 然後比信任既兔媽知道佢既行為

侏老板依兩日好忙, 周圍搵獵物
happyyuki 2012-4-17 08:44:45 PM
嘩哈哈哈, 所以話做老細唔代表可以亂黎

(題外話, 我見你地成日講兔兔dum地, 我唔係好明點樣先係dum地,
即係由A點微微跳去B點, 落地果下好大聲?
定係企住原地冇啦啦DUM腳???)我真係好想知!!
all_loving_it 2012-4-17 08:48:20 PM
happyyuki 發表於 2012-4-17 08:44 PM
嘩哈哈哈, 所以話做老細唔代表可以亂黎

(題外話, 我見你地成日講兔兔dum地, 我唔係好明點樣先係du ...

我講dum地既意思, 係原地用後腳用力dum, 可以好明顯聽到

我屋企最鐘意dum地係侏老板, 不過, 自從總理出現之後就少左好多
happyyuki 2012-4-17 08:51:39 PM
原來係咁!!! 因為我隻忌廉賓有時係咁易跳去第2度(唔遠的) 落地果下好大聲, 我就會驚佢係發我脾氣...
咁我隻肥野應該仲未學識DUM地
all_loving_it 2012-4-17 08:54:14 PM
happyyuki 發表於 2012-4-17 08:51 PM
原來係咁!!! 因為我隻忌廉賓有時係咁易跳去第2度(唔遠的) 落地果下好大聲, 我就會驚佢係發我脾氣...{:3_73: ...

有d兔兔好溫馴, 好嬲先至會DUM地
深紅蒼月 2012-4-17 09:16:46 PM
all_loving_it 發表於 2012-4-17 08:54 PM
有d兔兔好溫馴, 好嬲先至會DUM地

我有隻次次準備餵糧時DUM地 (難度牠其實不喜歡糧<---錯誤方向) 應該是說那麼晚先給我 下次要我想要時就出現
all_loving_it 2012-4-17 09:23:08 PM
深紅蒼月 發表於 2012-4-17 09:16 PM
我有隻次次準備餵糧時DUM地 (難度牠其實不喜歡糧

事實上有d兔兔5鐘意食糧, 但唔鐘意應該係5食, 佢會5會太開心, 好用力跳來跳去

你兩只兔兔正常返未?
深紅蒼月 2012-4-17 09:30:51 PM
正常返了 謝謝
sharonlai 2012-4-18 09:43:27 AM
哈哈,dor dor係美食當前之下都會興奮到走黎走去
Dum地方面,佢一有小小唔滿意都會dum
all_loving_it 2012-4-18 10:35:15 AM
sharonlai 發表於 2012-4-18 09:43 AM
哈哈,dor dor係美食當前之下都會興奮到走黎走去
Dum地方面,佢一有小小唔滿意都會dum ...

無計, 佢地好有個性, 侏老板之前都係敢, 一唔鐘意就勁dum地, 有時可以用個背得住人一個下就, 不過, 而家好左好多啦

快速發帖