我發覺每次我出完街返黎, 換好衣服之後大約5分鐘, 都會見到總理樹起右邊只耳仔, 好鬼得意

跟住我會開籠摸佢頭仔, 放佢出黎, 佢就會放返只耳仔落黎, 好過隱

係咪抗議我出街

貓仔兔 2012-4-20 01:49:16 PM
總理:兔奴!你捨得返黎嗱?我d菜菜子呢?
all_loving_it 2012-4-20 02:01:56 PM
貓仔兔 發表於 2012-4-20 01:49 PM
總理:兔奴!你捨得返黎嗱?我d菜菜子呢?

總理大人, 堯命呀!  卑職就係去搵最新鮮既菜比你食!  請總理大人明鑑
卡卡KaKa`; 2012-5-10 08:02:38 AM
我每次星期6放早之後都出街出到11/12點到,我隻卡卡都吾so我,可能覺得我出街吾理佢.因為平時放左工一返去就圍住個籠轉...
all_loving_it 2012-5-10 11:26:49 AM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-10 08:02 AM
我每次星期6放早之後都出街出到11/12點到,我隻卡卡都吾so我,可能覺得我出街吾理佢.因為平時放左工一返去就 ...

總理有好多得意既習慣, 好鐘意跟住我, 我一企起身, 佢就好鬼活躍, 仲好似好想食出一丁

佢好為食
all_loving_it 2012-5-10 11:30:17 AM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-10 08:02 AM
我每次星期6放早之後都出街出到11/12點到,我隻卡卡都吾so我,可能覺得我出街吾理佢.因為平時放左工一返去就 ...

你去街之前無同卡卡申請, 佢都未批準你可以去玩, 你就出左出去, 你太沙膽, 所以5想so你
貓仔兔 2012-5-10 06:17:04 PM 來自手機
all_loving_it 發表於 2012-5-10 11:30 AM
你去街之前無同卡卡申請, 佢都未批準你可以去玩, 你就出左出去, 你太沙膽, 所以5想so你 ...

卡卡會攞個pat pat"得"住佢,同侏老板一樣...
all_loving_it 2012-5-10 08:08:41 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-10 06:17 PM

侏老板而家好左好多, 脾氣無以前禁大

我同卡卡個爸媽簡直係同是天涯淪落人

不過, 佢好鬼易嬲, 有時可以嬲足幾個鐘今日小填格格食藥既時候, 佢走埋過黎要食埋一份, 5比佢食, 佢就dum地

貓仔兔 2012-5-10 08:10:15 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-10 08:08 PM
侏老板而家好左好多, 脾氣無以前禁大

我同卡卡個爸媽簡直係同是天涯淪落人

小填格格天生有填鴨基因,所以有野食佢就要食架喇!

侏老板見到咁多女仔,點到要有D紳士風度架....哈哈哈哈
卡卡KaKa`; 2012-5-11 12:17:44 AM
all_loving_it 發表於 2012-5-10 11:26 AM
總理有好多得意既習慣, 好鐘意跟住我, 我一企起身, 佢就好鬼活躍, 仲好似好想食出一丁{: ...

我隻野咩野都想食。我屋企人比香蕉,紅羅白個D佢都食,不過每一星期比1/2片到佢食。
我隻仔最鐘意我幫佢換野個陣跟仕我。。因為知道有野食,同埋我屋企開飯佢又一齊開餐
卡卡KaKa`; 2012-5-11 12:19:15 AM
all_loving_it 發表於 2012-5-10 11:30 AM
你去街之前無同卡卡申請, 佢都未批準你可以去玩, 你就出左出去, 你太沙膽, 所以5想so你 ...

如果出得太耐佢系吾會SO我,出幾個鐘吾耐,我返黎就好開心。。
卡卡KaKa`; 2012-5-11 12:22:13 AM
貓仔兔 發表於 2012-5-10 06:17 PM

卡卡一吾鐘意真系好鐘意"得"住我。因為佢知我鍚哂佢。。我幫佢換野個下佢真系幾似老闆咁款。望下你點換之後又行下第到。。
貓仔兔 2012-5-11 09:32:33 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-11 12:22 AM
卡卡一吾鐘意真系好鐘意"得"住我。因為佢知我鍚哂佢。。我幫佢換野個下佢真系幾似老闆咁款。望 ...

哈哈,我嗰隻都係咁架,有時唔俾換籠住,要俾佢再食下草草咁...好有性格!
卡卡KaKa`; 2012-5-11 10:19:56 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-11 09:32 PM
哈哈,我嗰隻都係咁架,有時唔俾換籠住,要俾佢再食下草草咁...好有性格! ...

卡卡都試過..冇咩草都照食.餓鬼黎..

快速發帖