總理佢個籠開門既方向係arm arm對正部電視, 依個星期發現, 我夜晚睇<盛世仁傑>既時候, 總理會即刻跑返入個籠, 然後一直望住部電視 (好似我地睇電視敢款), 我問總理係咪鐘意睇<盛世仁傑>, 佢望住我, 但就無答我

threefour 2012-4-20 03:32:39 PM 來自手機
總理煲劇好投入喎,我發覺四四都愛看電視,自從早幾天將個籠及圍欄搬咗入客廳之後,位置可以看電視,他就我睇佢又睇,好攪笑
happyyuki 2012-4-20 03:35:38 PM
總理: 呢個狄仁傑肥dodo, 同我一樣咁可愛, 我有少少鍾意左佢
Dylan 2012-4-20 03:42:22 PM
bB 初初都好中意座起 sofa 睇電視嫁, 依家太多野玩, 唔睇 lu
all_loving_it 2012-4-20 05:10:58 PM
threefour 發表於 2012-4-20 03:32 PM
總理煲劇好投入喎,我發覺四四都愛看電視,自從早幾天將個籠及圍欄搬咗入客廳之後,位置可以看電視,他就我 ...

總理係超投入, 我開始懷疑我同佢講一次5可以做既野, 佢就真係5會做, 會5會係睇電視睇得多, 所以好叻係聽人講野
all_loving_it 2012-4-20 05:12:00 PM
happyyuki 發表於 2012-4-20 03:35 PM
總理: 呢個狄仁傑肥dodo, 同我一樣咁可愛, 我有少少鍾意左佢

鐘意左佢

不過, 依套劇我幾鐘意睇
all_loving_it 2012-4-20 05:13:30 PM
Dylan 發表於 2012-4-20 03:42 PM
bB 初初都好中意座起 sofa 睇電視嫁, 依家太多野玩, 唔睇 lu

你BB心諗, 我要玩新奇, 刺激既野
threefour 2012-4-20 05:17:38 PM 來自手機
all_loving_it 發表於 2012-4-20 05:10 PM
總理係超投入, 我開始懷疑我同佢講一次5可以做既野, 佢就真係5會做, 會5會係睇電視睇得多, 所以好叻係聽 ...

Haha.....記住有d有家長指引,一定要陪住睇,如果唔係,總理好易學壞,wakakaka
all_loving_it 2012-4-20 05:32:20 PM
threefour 發表於 2012-4-20 05:17 PM
Haha.....記住有d有家長指引,一定要陪住睇,如果唔係,總理好易學壞,wakakaka ...

總理話佢自己於好有定力, 百毒不侵, 好聽話......

佢淨係睇依套劇, 其它佢無睇
Dylan 2012-4-20 05:36:11 PM
threefour 發表於 2012-4-20 05:17 PM
Haha.....記住有d有家長指引,一定要陪住睇,如果唔係,總理好易學壞,wakakaka ...

我一睇兔協 d 棄兔片, 都唔比佢睇到嫁
驚佢睇到心緒不靈, 又要食保嬰丹定驚
ccychoy 2012-4-20 07:05:38 PM
5好用閃光燈.對兔兔隻眼5
all_loving_it 2012-4-20 07:53:49 PM
ccychoy 發表於 2012-4-20 07:05 PM
5好用閃光燈.對兔兔隻眼5

我無用閃光燈, 係個廳附近個櫃既燈
joycewongws 2012-4-20 08:28:36 PM
總理個樣真喺好鬼抵死,好儍儍呀!
貓仔兔 2012-4-20 09:56:49 PM 來自手機
Dylan 發表於 2012-4-20 05:36 PM
我一睇兔協 d 棄兔片, 都唔比佢睇到嫁
驚佢睇到心緒不靈, 又要食保嬰丹定驚
...

總理:媽咪,你又唔係食玻璃大就唔該借借,唔好左住我睇電視啦!

我都少睇左大自然紀錄片,因為總會有鷹捉兔仔捉鼠嘅畫面...呀兔會立即alert並快速跑入梳化底!真係好膽細,不過而家佢少左睇lu,on居36佢就集集追!!
all_loving_it 2012-4-24 12:18:25 AM
joycewongws 發表於 2012-4-20 08:28 PM
總理個樣真喺好鬼抵死,好儍儍呀!

佢好鬼過隱, 可能佢個頭既毛比較鬆, 再加上只眼5大, 所以正面望佢好攪鬼

不過, 佢好醒, 5好比佢個傻樣呃到

快速發帖