調查:有咩因素或原因吸引你上 PetKD 呢(回答有獎 100 P 幣
多選投票: ( 最多可選 5 項 ), 共有 308 人參與投票
15.81% (111)
15.95% (112)
23.65% (166)
7.83% (55)
16.10% (113)
1.85% (13)
0.85% (6)
7.69% (54)
8.55% (60)
1.14% (8)
0.57% (4)
您所在的用戶組沒有投票權限
靜妍媽 2012-9-8 07:35:22 PM

回帖獎勵 +100

識到兔友~~~~~~~
ellisluk 2012-9-11 07:50:27 PM

回帖獎勵 +100

解答新手飼養寵物上的疑難
siulam628 2012-10-10 04:26:48 PM

回帖獎勵 +100

係想知道更多點照顧自己寵物既資訊!同埋緊係識下其他唔同天竺鼠類的朋友仔啦^_^可以交流下啊嘛!
強國人 2012-10-26 01:43:32 PM

回帖獎勵 +100

收習有關動物 對黨 對國家 對領導 的一切情報
fluffy 2012-10-26 04:56:06 PM

回帖獎勵 +100

1.  分享寵物生活樂與憂,  3.  閱讀網上資源以增進寵物知識,  4.  買賣寵物用品
ElkeLau 2012-11-28 03:48:54 PM

回帖獎勵 +100

因為第一次養兔兔,所以發掘有關知識,而這裡有很多資料提供,得到很熱心愛人仕解答問題,好開心有一個這樣的網站!
BonnieLee 2012-11-28 04:05:50 PM

回帖獎勵 +100

因為在兔協申請領養中,在這段等待的時間中,希望了解更多有關兔兔的知識及一些要注意的地方。
另外在此也看到很多經驗之談和可以認識到更多兔友。
l0ve0w0 2012-12-8 10:21:16 AM

回帖獎勵 +100

我係新手 買左兔仔唔係好耐 都係上呢個網睇下關於養兔仔既知識^^
Insomniahk 2013-1-8 11:43:15 AM

回帖獎勵 +100

呢度夠集中,有齊貓狗鼠兔的領養、資訊、交換心得 以到 物品。
不個如個個網站 可以係SPCA, SAA, Rabbit Society, Cat Society, 爬蟲協會, Discuss, Uwants 等多些流通及連係會再好啲。
ellisluk 2013-1-27 01:36:13 PM
SamuelOrca 2013-2-19 11:18:47 PM

回帖獎勵 +100

閱讀網上資源以增進寵物知識
Yuki78 2013-2-22 09:09:26 AM

回帖獎勵 +100

因養過兔仔,想了解多些他們的需要及每動態的意識。如何能大家開心自在
王圓涴 2013-2-25 11:21:25 PM

回帖獎勵 +100

主要是閱讀網上資源以增進寵物知識,想識多D兔友
wyman 2013-2-26 12:08:36 AM

回帖獎勵 +100

結交寵物朋友
raywong521 2013-2-26 12:08:59 AM

回帖獎勵 +100

由細到大都好鐘意動物,不過,細個果陣,好小正確既養動物知識,而家有互聯網,可以分享自己既經驗,又可以睇下人地點養寵物學下野~

快速發帖