銀黏土workshop 12/5/2012

這是為香港兔友協會籌款的銀黏土workshop, 製作的純銀首飾是兔協logo 鍊咀. 扣除成本外, 所有收益都會撥捐兔協! 希望大家可以在做手工之餘, 又可以做善事, 幫助被選棄的兔仔...

好緊張呀.. 好驚無人參加呀... 如果反應好, 黎緊會繼續有銀黏土的workshop, 繼續為兔協籌款架!!! 希望各位多多支持!

http://www.facebook.com/home.php#!/mocraft

469591_265207970241121_148596295235623_538505_2127284689_o[1].jpg

syt174698 2012-4-26 12:49:00 AM
我諗會有好多人去,但果日我無時間,唔係我都會報名
all_loving_it 2012-4-26 02:00:27 AM
syt174698 發表於 2012-4-26 12:49 AM
我諗會有好多人去,但果日我無時間,唔係我都會報名

多人去咪好

wesky 2012-4-26 07:55:53 AM
如果搞啲親子活動,吸引力會唔會大啲?
all_loving_it 2012-4-26 09:50:57 AM
wesky 發表於 2012-4-26 07:55 AM
如果搞啲親子活動,吸引力會唔會大啲?

你個提議5錯, 我同舉辦機構反映下
322 2012-4-26 10:24:47 AM
其實整兔協的logo 都幾有意思... 可以宣傳下兔協呀嘛...
同埋結集多d 不同類型及興趣的兔友, 識d 新朋友仔... ...
all_loving_it 2012-4-26 10:34:50 AM
322 發表於 2012-4-26 10:24 AM
其實整兔協的logo 都幾有意思... 可以宣傳下兔協呀嘛...
同埋結集多d 不同類型及興趣的兔友, 識d 新朋友仔 ...

係架!  有興趣參與下都5錯, 你都要多多支持兔協既工作
Dylan 2012-4-26 12:42:17 PM

不如將果 $500 直接比兔協重好啦, 扣除成本 . . . . . .  
all_loving_it 2012-4-27 09:09:42 AM
Dylan 發表於 2012-4-26 12:42 PM
不如將果 $500 直接比兔協重好啦, 扣除成本 . . . . . .

又無得敢計, 方式5同, 但意義都係一樣

快速發帖