係咪真係咁好玩呢?
花芝媽 2012-5-18 10:25:02 PM
ERROR 37  一直入唔到SEV-.-

我見畫面真係幾令嫁都@@ 2D黎講   ...  副本都幾正XDDD

佢升LV 個D其實唔太重要  時間流流長
wesky 2012-5-18 11:23:34 PM
花芝媽 發表於 2012-5-18 10:25 PM
ERROR 37  一直入唔到SEV-.-

我見畫面真係幾令嫁都@@ 2D黎講   ...  副本都幾正XDDD

係咪都係要升lv 練技能 @@
花芝媽 2012-5-19 12:59:49 AM
我都唔識講=(  你身邊有冇朋友玩呀   
wesky 2012-5-19 10:34:07 AM
花芝媽 發表於 2012-5-19 12:59 AM
我都唔識講=(  你身邊有冇朋友玩呀

等陣買黎玩下先~  睇畫面好似唔錯~
花芝媽 2012-5-19 02:23:21 PM
仲買到咩 @@ 要訂呀>////////////<
月野兔 2012-5-24 01:58:35 PM
Diablo 同 Diablo II 我都有玩, Diablo III我想玩但...
買唔倒國際版, 同埋部腦可能有D 勉強...
如果要買過部腦先玩倒既, 咁就真係遲D 先玩喇...
wesky 2012-5-24 05:10:44 PM
花芝媽 發表於 2012-5-19 02:23 PM
仲買到咩 @@ 要訂呀>////////////

去美版官網用信用卡俾錢
wesky 2012-5-24 05:12:01 PM
月野兔 發表於 2012-5-24 01:58 PM
Diablo 同 Diablo II 我都有玩, Diablo III我想玩但...
買唔倒國際版, 同埋部腦可能有D 勉強...
如果要買 ...

我電腦用 i7 CPU HD2000 無買顯示卡都玩到(視窗模式)
花芝媽 2012-5-27 11:10:42 AM
美服~~~~~~  我E加玩緊

wesky  Add me  2012-5-27 01:53:54 PM

快速發帖