總理真係好為食, 為食既程度真係好誇張, 我真係無佢辦法......

每次我地層樓如果有人夜晚煮既送好大陣味, 好似咖哩同煎炸野, 總理就走去門口到係敢搵邊到有野食, 去到索左一輪都5見有, 就走黎係敢望住我, 係敢索下索下, 聞到野食5係我手上, 又走返去門口, 再聞過, 依兩次聞到味道係門隙飄入黎, 佢就耍兔拳黎拍門想出去, 出5到去, 都係敢係條門隙不停索......

好鬼好笑

我同佢講, 你敢鬼餵食, 因住比人用野食黎做餌, 捉鬼左你
Dylan 2012-5-23 11:48:39 AM
freeling820 發表於 2012-5-23 11:43 AM
咁似我mo仔既
mo仔又係一聞到野食就耍兔拳耍到你俾野佢食為止
一見人(無論熟人定陌生人)就會係咁擒 ...

mo仔要曳曳係咁擒住人,係時候絕育
all_loving_it 2012-5-23 12:13:12 PM
Dylan 發表於 2012-5-23 11:33 AM
拉佢座牢

終身監禁
Dylan 2012-5-23 12:15:30 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-23 12:13 PM
終身監禁

sigh米飯
all_loving_it 2012-5-23 12:38:04 PM
Dylan 發表於 2012-5-23 11:36 AM
唔係養兔,先會買黎食真係有人養兔黎食架

我男朋友話佢細個既時候, 佢姑婆養家兔, 養大左就會食左佢

而且佢姑婆仲比面包, 肉, 飯兔兔食, 好鬼大只
all_loving_it 2012-5-23 12:45:32 PM
freeling820 發表於 2012-5-23 11:43 AM
咁似我mo仔既

總理佢係因為聞到隔離有人煮野食味, 所以用前腳拍門, 想出去, 出5到去都要對住條門隙不停索味

佢好好脾氣, 5會對住我打兔拳, 連籠都5會dum一下

只要係同佢梳毛剪甲之前同佢按摩下, 摸下頭仔一陣, 然後同佢講要做咩, 叫佢5洗驚, 5會傷害佢, 佢就真係會5郁, 5反抗, 任我梳任我剪

如果係我食既野, 佢就會企起間隔離, 望住我, 我坐過d, 佢又跟住坐過d, 無得食, 都要眼定定望住我, 然後係敢lam利
貓仔兔 2012-5-23 12:49:56 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-23 12:45 PM
總理佢係因為聞到隔離有人煮野食味, 所以用前腳拍門, 想出去, 出5到去都要對住條門隙不停索味{:3 ...

總理:媽咪~~~我巧肚餓...無加喱..都整個公仔麵食吓吖....

我隻壞蛋兔而家見我地開飯,佢又走埋黎...無人理佢就返去食草,都唔知係邊學返黎!
all_loving_it 2012-5-23 12:50:44 PM
咁似我mo仔既

總理佢5會見人就擒

不過, 佢5怕生保人

兔協d義工話佢以前係兔協一有人行過, 佢就好活躍

佢黎我屋企第1日加草比佢, 佢就走埋個籠門口等我摸佢頭仔,第3日出黎活動既時候自己就埋我身邊, 係任抱任摸都得

佢同侏老板完全係一拍即合
貓仔兔 2012-5-23 12:51:59 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-23 12:38 PM
我男朋友話佢細個既時候, 佢姑婆養家兔, 養大左就會食左佢

而且佢姑婆仲比面包, 肉, 飯兔兔食 ...

我呀公鄉下都係...佢地仲會餵BB兔飲奶....然後賣佢地出去做肉兔
all_loving_it 2012-5-23 01:01:49 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-23 12:49 PM
總理:媽咪~~~我巧肚餓...無加喱..都整個公仔麵食吓吖....

我隻壞蛋兔而家見我地開飯,佢又走埋 ...

=.=" 公仔面 ---> 我又諗起豬骨濃湯味

你只壞蛋兔無人理走開都好d, 總理佢直頭係都5走, 眼仔碌碌望住我, 仲要lam lam利

頂佢5順
KenYau 2012-5-23 01:02:15 PM
哈哈 總理係咪食草食悶左想轉下新口味
all_loving_it 2012-5-23 01:03:53 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-23 12:51 PM
我呀公鄉下都係...佢地仲會餵BB兔飲奶....然後賣佢地出去做肉兔

大陸係好多人食肉兔

不過, 我男友個姑婆係香港, 而且仲係由兔bb養到好大只, 再自己親手去"湯, 煮, 食"

all_loving_it 2012-5-23 01:07:10 PM
KenYau 發表於 2012-5-23 01:02 PM
哈哈 總理係咪食草食悶左想轉下新口味

我屋企4只兔兔係佢先禁誇張
貓仔兔 2012-5-23 01:14:55 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-23 01:01 PM
=.=" 公仔面 ---> 我又諗起豬骨濃湯味

你只壞蛋兔無人理走開都好d, 總理佢直頭係都5走, 眼仔碌碌望住我, ...

真係好可愛呀
貓仔兔 2012-5-23 01:16:16 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-23 01:03 PM
大陸係好多人食肉兔

不過, 我男友個姑婆係香港, 而且仲係由兔bb養到好大只, 再自己親手去"湯, 煮, 食"{: ...

我諗起我呀婆有時買雞自己劏.......
all_loving_it 2012-5-23 01:28:33 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-23 01:14 PM
真係好可愛呀

佢係敢望住我, 又lam利, 攪到我都有d5好意思

快速發帖