我今日係uwants討論區見到有得定制羊毛氈公仔, 即係可以比自己寵物既相佢, 然後可以根據要求同照片做返個公仔出黎, 我上去facebook睇過, 好似做得真係幾得意同神似......

我都想同總理整返個

5知整完出黎, 總理見到, 會5會收返個肖像權

http://www.facebook.com/home.php#!/MyFallenAngels

all_loving_it 2012-7-23 07:24:02 PM
小黑與我 發表於 2012-7-23 07:04 PM
有啲難度喎,佢個身係白黑白黑咁 等我一陣試下先

總比只兔係雜色易分掛
siutung 2012-7-23 07:36:46 PM
all_loving_it 發表於 2012-7-23 07:23 PM
係呀, 所以只可以比$搵人整

唔知幾$呢
all_loving_it 2012-7-23 08:53:28 PM
siutung 發表於 2012-7-23 07:36 PM
唔知幾$呢

如果係兔兔, 因為我想同總理整所以問過賓尼兔幾$, 佢有報過價

9CM - HKD190, 13CM - HKD230

你可以上去佢FACEBOOK / BLOG睇下 :

有興趣可到我facebook參觀一下
http://www.facebook.com/MyFallenAngels
或我blog內看看 ^^
http://blog.yahoo.com/Myfallen-angel
siutung 2012-7-23 09:07:24 PM
all_loving_it 發表於 2012-7-23 08:53 PM
如果係兔兔, 因為我想同總理整所以問過賓尼兔幾$, 佢有報過價

好貴><
小黑與我 2012-7-23 11:40:15 PM
all_loving_it 發表於 2012-7-23 08:53 PM

咁又唔算好貴喎,不過佢用唔用真毛整架
all_loving_it 2012-7-24 12:13:59 AM
小黑與我 發表於 2012-7-23 11:40 PM
咁又唔算好貴喎,不過佢用唔用真毛整架

我無問過佢用5用真毛整, 你有識得人用真毛整?  幾個大洋一個?

我太多兔兔只只整夾埋好貴, 我打算去整總理一個
小黑與我 2012-7-24 06:34:47 PM
all_loving_it 發表於 2012-7-24 12:13 AM
我無問過佢用5用真毛整, 你有識得人用真毛整?  幾個大洋一個?

我太多兔兔只只整夾埋好貴, 我打算去整總 ...

我係之前唔記得上網定睇電視有人講咋
你自己學整咪得囉
all_loving_it 2012-7-24 07:46:39 PM
小黑與我 發表於 2012-7-24 06:34 PM
我係之前唔記得上網定睇電視有人講咋
你自己學整咪得囉

我自己邊有時間, 一日連訓既時間都無咩

快速發帖