兔兔玩具 - DoggyMan 動物智力玩具球 (S)

依個智力玩具球我都有一個, 侏老板推得幾推都未有兔糧跌出黎, 跟住發脾氣係到DUM地, 跟住跳返入籠請我食8月15, 隔一陣又拎轉個頭睇下有無人安慰佢, 好好笑

相反總理就好有體育精神, 係敢推亞推, 最後皇天不負有心兔總理成功將兔糧食到入口, 請大家掌聲鼓勵下總理

相信兔友都知道讓兔兔玩耍的玩具市場上非常少
今次為大家搜羅了這款真正的免兔玩具
希望兔兔們會喜歡

商品資料
直徑 : 9cm
可訓練兔兔思考力, 增加運動量, 要食就要動動腦, 動動身體啊!!
適合不願走動, 缺乏運動, 過肥的兔兔
亦適合進食太急的兔兔, 可避兔糧嗆鼻,造成窒息.
使用方法 :
1、打開玩具球,注意關閉時要擰緊球蓋
2、調節球中層蓋上空的大小
3、在球底層中放入兔糧/零食
4、蓋上中層蓋和球上蓋
5、先讓兔兔對球感興趣,引導她關注球內的食物,然後丟放球使其自由玩耍,在兔兔嘗到球內的兔糧/零食後會越來越發生興趣,在發覺食物不容易到手後會積極展開思維求取。
6、球中蓋孔的大小可調節,控制流出的食物份量

還有多段兔兔試玩片刻
請到網店觀賞

DoggyMan 動物智力玩具球試玩片段 (由兔協棄兔 Luna 示範)

cc227 2012-8-1 01:11:09 AM
將中間個洞口關閉, 會易d跌出黎 ^^
wyman 2012-8-1 01:26:37 AM
我未有時間去買定
Pamela_peony 2012-8-2 06:27:28 PM
豆豆都有一個,但佢玩玩下已經唔係為左食喇,
值得推介,當俾兔地做下運動都好
all_loving_it 2012-8-2 08:47:01 PM
Pamela_peony 發表於 2012-8-2 06:27 PM
豆豆都有一個,但佢玩玩下已經唔係為左食喇,
值得推介,當俾兔地做下運動都好
...

我屋企兔兔只會有野食先玩, 入面無野食, 係5會理個波
Pamela_peony 2012-8-3 12:54:24 PM
all_loving_it 發表於 2012-8-2 08:47 PM
我屋企兔兔只會有野食先玩, 入面無野食, 係5會理個波

因為豆豆玩到好熟,好易就有野跌出黎食,
所以較細個圈增加難度,
你都可以試下,入面仲有野食,只係好難先食到,
睇下佢地會唔會玩
AliceWong 2012-8-31 12:14:50 AM
紅豆玩左一陣,見冇兔糧出,就唔再玩
前後都冇一日
all_loving_it 2012-8-31 12:30:42 AM
AliceWong 發表於 2012-8-31 12:14 AM
前後都冇一日

WingBe 2012-9-1 11:37:15 PM
我每晚放工果餐兔糧都系放佢出尼果陣入落個波到畀佢

佢隻暴力兔攬實個波5畀佢走...又咬到個波有牙痕...

到粒波無糧出佢就5玩...自己4圍走....
beebeerabbit 2012-10-3 02:57:36 PM
好得意~ 我又想買呀!!
yancyan520 2012-10-26 07:01:09 PM
等我搵日都去兔協睇下先..
咖哩媽咪 2013-1-23 10:57:36 AM
好像不錯也!!
我也來台灣的拍賣找看看~
不知道妳們買多少錢呢?
lovin_gloria 2013-1-23 02:41:02 PM
AliceWong 發表於 2012-8-31 12:14 AM
前後都冇一日

我o個兩隻初頭都係架, 無乜興趣, 之後唔知做乜又係咁追住個玩具球係咁推....
Insomniahk 2013-1-23 03:16:59 PM
有趣玩意
我都讚成兔兔要多運動和多用腦
讚呀!

快速發帖