大家好 ~我係T-BAT ~我家下一個半月大 ~
最鐘意食T草同飲奶 ~

尼一件係我老豆淆底JACK ~

尼一個係我阿媽女王JUNE(自認為....@@)
飲奶後都會錫返下佢.. 咁之後先有奶飲MA ~

兔細鬼大 T草係我主糧 A草我先唔食呀 OAO/

哪呢?! 去廁所都偷拍!!!!變態> <

波係圓既,,一睇就知我都係啦!

我最鐘意典住我老豆訓!!!

老豆教落:做兔記得要賣萌~~

一邊喂奶 一邊睇住老豆食糧~呀媽!記住屎唔可以亂柯!!

yingxbb 2012-8-7 06:08:09 PM
jackjunebat 發表於 2012-8-7 01:00 PM
打交就唔會 ,不過會搶對方食緊條草呢~~TAT
飲水又會搶住飲~~其他時間都好好相處~~特別係訓教果陣!!! ...

一家三口一齊訓嗎
jackjunebat 2012-8-7 09:39:34 PM
DomDomPig 發表於 2012-8-7 01:04 PM
好得意, 好可愛呀, 我好少可見到一家3口既兔兔!
兔BB好靚, 兔媽媽好慈祥, 兔爸爸好有威嚴啊{:3_78: ...

係幾得意同可愛既!!
不過佢地唔係你想像咁樣,好慈祥又有威嚴。
jackjunebat 2012-8-7 09:41:46 PM
warm_warm 發表於 2012-8-7 02:25 PM
幸福滿載

佢地閃死我TIM啦!
jackjunebat 2012-8-7 09:43:05 PM
wendy 發表於 2012-8-7 02:53 PM
最尾張相,阿JUNE望住阿JACK餵奶,一家三口幸福到爆呀 
我都係第一次睇兔仔飲奶咋,好得 ...

其實喂奶果個係呀JUNE黎GA
jackjunebat 2012-8-7 09:44:42 PM
all_loving_it 發表於 2012-8-7 05:39 PM
阿B無偏心, 阿爸阿媽佢都似

係呀 開頭都膽心佢無老豆既基因!!
jackjunebat 2012-8-7 09:45:57 PM
yingxbb 發表於 2012-8-7 06:08 PM
一家三口一齊訓嗎

唔係呀~~到時會變一家十幾口!!!
all_loving_it 2012-8-7 09:57:28 PM
jackjunebat 發表於 2012-8-7 09:43 PM
其實喂奶果個係呀JUNE黎GA

咪係囉, 阿JUNE係女仔名, 阿JACK係男仔名, 無理由掉返轉阿媽就用男仔名, 老豆就用女仔名
all_loving_it 2012-8-7 10:02:16 PM
jackjunebat 發表於 2012-8-7 09:44 PM
係呀 開頭都膽心佢無老豆既基因!!

阿B係Jack同阿June既產物, 一定會有晒兩個既基因, 無奶由漏緊個架呢

joycewongws 2012-8-7 10:36:37 PM
T-BAT 好似芝麻仔呀!
wendy 2012-8-8 12:46:44 AM
all_loving_it 發表於 2012-8-7 09:57 PM
咪係囉, 阿JUNE係女仔名, 阿JACK係男仔名, 無理由掉返轉阿媽就用男仔名, 老豆就用女仔名 ...

乜我攪錯咗咩? 乜唔係老婆阿JUNE望住籠入面個老公仔阿JACKo, 同時又餵仔仔阿BAT飲奶咩!?
all_loving_it 2012-8-8 12:57:57 AM
wendy 發表於 2012-8-8 12:46 AM
乜我攪錯咗咩? 乜唔係老婆阿JUNE望住籠入面個老公仔阿JACKo, 同時又餵仔仔阿BAT飲奶咩!? ...

我好似只係同樓主講兔兔個名播, 無提過你有攪錯D咩

不過, 我睇你既回覆, 都覺得意思係阿June望住阿Jack餵阿BAT食奶
wendy 2012-8-8 07:15:56 AM
嘻,我睇咗好耐, 好似又係咁喎
jackjunebat 2012-8-8 11:20:28 AM
all_loving_it 發表於 2012-8-7 10:02 PM
阿B係Jack同阿June既產物, 一定會有晒兩個既基因, 無奶由漏緊個架呢

...

._. 呀JUNE係家兔,JACK係侏儒兔,估唔到兩個SIZE差咁多都可以有下一代!
jackjunebat 2012-8-8 11:21:44 AM
joycewongws 發表於 2012-8-7 10:36 PM
T-BAT 好似芝麻仔呀!

張佢地放埋一齊,會唔會攪亂哂!?
jackjunebat 2012-8-8 11:23:28 AM
wendy 發表於 2012-8-8 07:15 AM
嘻,我睇咗好耐, 好似又係咁喎

聖人都有錯,我都知個老豆咁細粒會有誤會!!

快速發帖