其實兔兔係唔係有好多表情??
今朝我放係我張床到挽 大跳兔仔舞 佢跳足3個字 之後我抱起佢(肚仔向天)見到佢好似笑緊
琴晚又係咁
all_loving_it 2012-8-14 08:23:27 PM
只只兔兔5同, 有d兔兔係有好多表情

但以前我有只賓尼兔係仔黎, 佢真係無表情, 除左佢訓覺對眼無打開之外個樣係有少少5同, 其餘時間個樣係完全一樣
siutung 2012-8-14 08:58:52 PM
all_loving_it 發表於 2012-8-14 08:23 PM

但以前我有只賓尼兔係仔黎, 佢真係無表情, 除左佢訓覺對眼無打開之外個 ...

阿b好多表情
all_loving_it 2012-8-14 09:28:54 PM
siutung 發表於 2012-8-14 08:58 PM
阿b好多表情

有表情好過無表情, 無表情完全好難知佢感受

佢又5dum地, 又5會擲野, 又5會用個pat pat對住人, 所以真係5知點好

只賓尼剛黎既時候兔爸以為佢5熟所以佢個樣無表情, 但過左好耐都係敢, 兔爸就問我點解只兔兔完全無表情, 我同兔爸講, 我都想知點解
siutung 2012-8-14 09:32:22 PM
all_loving_it 發表於 2012-8-14 09:28 PM
有表情好過無表情, 無表情完全好難知佢感受

佢又5dum地, 又5會擲野, 又5會用個pat pat對住人, 所以真係5 ...

阿b有野食 嬲都變唔嬲= =
all_loving_it 2012-8-14 10:18:12 PM
siutung 發表於 2012-8-14 09:32 PM
阿b有野食 嬲都變唔嬲= =

好為食

總理一見野食, 就好興奮
siutung 2012-8-14 10:20:24 PM
all_loving_it 發表於 2012-8-14 10:18 PM
好為食

總理一見野食, 就好興奮

總理真係好似BB仔
all_loving_it 2012-8-14 10:51:24 PM
siutung 發表於 2012-8-14 10:20 PM
總理真係好似BB仔

總理雖然已經5歲, 但佢真係好似仲係bb兔
siutung 2012-8-14 11:06:41 PM
all_loving_it 發表於 2012-8-14 10:51 PM
總理雖然已經5歲, 但佢真係好似仲係bb兔

精力旺盛
愛糖糖 2012-8-14 11:40:50 PM
MO仔都係一個呆樣><
小黑與我 2012-8-15 12:28:19 AM
all_loving_it 發表於 2012-8-14 08:23 PM

但以前我有只賓尼兔係仔黎, 佢真係無表情, 除左佢訓覺對眼無打開之外個 ...

好搞笑
我兩隻大帝好多表情,可可一剪毛個樣就會超嬲 小黑就成日會奸笑
小黑與我 2012-8-15 12:29:20 AM
多表情咪好囉,成日得一個樣好悶架
siutung 2012-8-15 12:46:52 AM
小黑與我 發表於 2012-8-15 12:29 AM
多表情咪好囉,成日得一個樣好悶架

佢地笑起上黎真係好得意
all_loving_it 2012-8-15 01:11:50 AM
小黑與我 發表於 2012-8-15 12:28 AM
好搞笑
我兩隻大帝好多表情,可可一剪毛個樣就會超嬲 小黑就成日會奸笑 ...

係呀, 佢真係養禁耐都未見過佢有表情, 好似公仔敢樣, 永遠都得一個樣

佢會發下脾氣都好, 最慘佢連脾氣都無發, 好無奈

同佢剪甲梳毛佢都一樣樣

佢食緊條菜同草比另一只兔兔搶左, 佢都無反應, 望到比兔搶左佢既野食, 佢都係望一下, 知道比人搶左, 跟住就食過第2條, 但仍然係無表情

奸笑 <--- 小填格格最鐘意
all_loving_it 2012-8-15 01:27:01 AM
愛糖糖 發表於 2012-8-14 11:40 PM
MO仔都係一個呆樣>

你mo仔可能只係呆呆地, 見你post佢既相都叫有表情, 但我只賓尼仔佢真係除左訓覺之外對眼係閉上之外, 其餘時間係完全一模一樣, 佢又5會有任何脾氣, 又5會跳兔仔舞 =.="

我, 兔爸, 兔婆同其它見過佢既人都諗5明點解會無表情, 好無奈

快速發帖