因為為前mo仔病病
去左睇Dr Dr
去圖

mo1 - 複製.jpg

mo2 - 複製.jpg
mo仔:我係一隻可愛的公仔 五係睇Dr Dr
mo3 - 複製.jpg
入袋後的小mo(發脾氣中)
mo4 - 複製.jpg
扮晒野的可憐mo
------------------------------------------------------------------
幾經辛苦 終於到九記了
mo5 - 複製.jpg
個Dr 叫到mo仔時 佢就伸個頭出黎[目及][目及]
mo6 - 複製.jpg
一回家上車果時 mo仔又伸個頭去睇車車[mo媽有好好抓緊的]
mo:回家吧 回到最初的美好=]

回到家後....
mo7 - 複製.jpg
mo少又有菜菜食(好似好好味咁>,<)
mo仔:仲講咁多做咩 快D去整菜菜比我食!!!

加送一張mo仔証件張

愛糖糖 2012-8-31 11:51:26 PM
all_loving_it 發表於 2012-8-31 11:47 PM
我吾係有錢, 但佢地有事, 吾通吾理, 由得佢地咩?

只係我除左生活上必要既開銷以外, 全部既$都會留比佢地 ...

如果依個世界多D你依D主人就好
五會因為小動物病要離棄佢地
all_loving_it 2012-8-31 11:59:47 PM
愛糖糖 發表於 2012-8-31 11:51 PM
如果依個世界多D你依D主人就好
五會因為小動物病要離棄佢地

依樣野真係無辦法, 因為真係要睇個人價值觀既問題, 但求會棄養小動物既人吾好開始去養比較好
DomDomPig 2012-9-1 12:18:56 AM
all_loving_it 發表於 2012-8-31 11:36 PM
mo仔吾好敢啦, Auntie Suki又點會吾理你, 我好關心你架

不過, 依期係街拎返屋企既龍貓, 因為身體好多問 ...

你係Tiger既熟客,佢會唔會因為你咁有愛心,而收平d?
你照顧咁多隻兔兔又要做part time,真係要小心身體啊
all_loving_it 2012-9-1 12:22:10 AM
DomDomPig 發表於 2012-9-1 12:18 AM
你係Tiger既熟客,佢會唔會因為你咁有愛心,而收平d?
你照顧咁多隻兔兔又要做part time,真係要 ...

我無問過老虎依個問題

我習慣左啦, 無法啦, 我為佢地而生存
愛糖糖 2012-9-1 08:25:05 AM
all_loving_it 發表於 2012-9-1 12:22 AM
我無問過老虎依個問題

我習慣左啦, 無法啦, 我為佢地而生存 ...

人地為女死為女亡
你就...
貓仔兔 2012-9-1 11:18:59 AM 來自手機
all_loving_it 發表於 2012-8-31 11:47 PM
我吾係有錢, 但佢地有事, 吾通吾理, 由得佢地咩?

只係我除左生活上必要既開銷以外, 全部既$都會留比佢地 ...

咁辛苦,支持你!不過要保重身體呀!^^
貓仔兔 2012-9-1 11:20:44 AM 來自手機
愛糖糖 發表於 2012-8-31 03:01 PM
日日都要lam lam咖
我媽試過拎走佢
mo仔就咬下去了==

Mo仔:對付啲綁匪,一定要用暴力!!!!

Mo仔搭巴士個張好cute呢!
愛糖糖 2012-9-1 03:42:42 PM
貓仔兔 發表於 2012-9-1 11:20 AM
Mo仔:對付啲綁匪,一定要用暴力!!!!

Mo仔搭巴士個張好cute呢!

mo仔咁man ge?
佢就係那麼不怕死的仔仔
siutung 2012-9-1 03:55:09 PM
all_loving_it 發表於 2012-8-31 11:36 PM
mo仔吾好敢啦, Auntie Suki又點會吾理你, 我好關心你架

不過, 依期係街拎返屋企既龍貓, 因為身體好多問 ...

suki姐姐我同阿b支持你 不過都要小心自己身體
siutung 2012-9-1 04:01:54 PM
阿b:mo仔哥哥好耐冇見la 你有冇掛住我牙??
siutung 2012-9-1 04:04:16 PM
愛糖糖 發表於 2012-8-31 03:01 PM
日日都要lam lam咖
我媽試過拎走佢
mo仔就咬下去了==

阿b會唔知比咩反應好定左係到 好好笑嫁
siutung 2012-9-1 04:07:38 PM
愛糖糖 發表於 2012-8-31 12:22 AM
果個係佢老婆仔黎咖
五可以搞加

阿b都有一個公仔嫁 不過佢會咬
愛糖糖 2012-9-1 07:22:44 PM
siutung 發表於 2012-9-1 04:01 PM
阿b:mo仔哥哥好耐冇見la 你有冇掛住我牙??

mo仔佢知我睇緊你D相 佢上黎一齊黎
愛糖糖 2012-9-1 07:23:21 PM
siutung 發表於 2012-9-1 04:04 PM
阿b會唔知比咩反應好定左係到 好好笑嫁

呀b:個公仔五係我咖咩
愛糖糖 2012-9-2 01:05:51 AM
siutung 發表於 2012-9-1 04:07 PM
阿b都有一個公仔嫁 不過佢會咬

咁暴力咖-3-

快速發帖