我未見過兔仔會合埋眼訓教..
其實兔兔係咪唔洗訓教架??
WingBe 2012-9-6 01:29:54 AM
yancyan520 發表於 2012-9-5 05:11 PM
佢o的危機意識好重T.T...
我見過佢一只眼得番一條線,但係另一只眼仔碌碌架 ...

見過我果隻單瞇眼

有時會諗係咪隻眼有事
WingBe 2012-9-6 01:30:16 AM
yancyan520 發表於 2012-9-5 05:11 PM
佢o的危機意識好重T.T...
我見過佢一只眼得番一條線,但係另一只眼仔碌碌架 ...

見過我果隻單瞇眼

有時會諗係咪隻眼有事
yancyan520 2012-9-6 01:43:32 PM
yingxbb 發表於 2012-9-5 06:24 PM
哈哈~咁搞笑既~~
兔兔係主人黎GA~~HAHAH" 要服侍架..HAHAA~

所以成家都叫佢做公主...
主人變下人...
yancyan520 2012-9-6 01:47:05 PM
DomDomPig 發表於 2012-9-6 12:32 AM
得隻兔女都會個埋眼中搶訓
但係佢亦都好情緒化,有時嗲人,有時咬人,哈哈,似我囉! ...

情緒化既兔兔最緊要就係一個接納佢一切既主人
哈哈,睇黎都係縱兔之人
yancyan520 2012-9-6 01:48:46 PM
WingBe 發表於 2012-9-6 01:30 AM
見過我果隻單瞇眼

有時會諗係咪隻眼有事

唔會掛...........我無諗過呢個問題...
應該健健康康既...
DomDomPig 2012-9-6 07:07:42 PM
yancyan520 發表於 2012-9-6 01:47 PM
情緒化既兔兔最緊要就係一個接納佢一切既主人
哈哈,睇黎都係縱兔之人 ...

寵物寵物,我唔寵佢,寵邊個喎 我係佢妹仔
WingBe 2012-9-7 12:15:16 PM
yancyan520 發表於 2012-9-6 01:48 PM
唔會掛...........我無諗過呢個問題...
應該健健康康既...

上星期我帶左佢睇醫生啦

隻眼仔無問題

你又帶左個女體檢未a;)
WingBe 2012-9-7 12:16:54 PM
DomDomPig 發表於 2012-9-6 07:07 PM
寵物寵物,我唔寵佢,寵邊個喎 我係佢妹仔

你又講得岩wo

主人5寵..真係無寵物

DomDomPig 2012-9-7 01:12:11 PM
WingBe 發表於 2012-9-7 12:16 PM
你又講得岩wo

主人5寵..真係無寵物

其實卒卒巳經算乖豬, 自己識去廁所, 有時我換廁所, 佢唔會同圍痀, 會等我換完後佢先去痾。 雖然佢唔似狗仔咁有性, 但我叫佢個名時佢都會停低望住我 我要求好低架咋

不過我d朋友話我蹤壞卒卒, 應該要教佢 hand hand 呀, 拋波波要識踢返波波過黎...........

我養卒卒係要鍚住佢, 而唔係訓練佢做馬戲團囉
WingBe 2012-9-7 01:17:58 PM
DomDomPig 發表於 2012-9-7 01:12 PM
其實卒卒巳經算乖豬, 自己識去廁所, 有時我換廁所, 佢唔會同圍痀, 會等我換完後佢先去痾。 雖然佢唔似狗 ...

haha...你同朋友講

卒卒係兔尼...5係狗

b仔有時都會有幾粒便5係廁所..

5知佢係咪情緒化呢?對我既態度1時時-_-
DomDomPig 2012-9-7 01:32:45 PM
WingBe 發表於 2012-9-7 01:17 PM
haha...你同朋友講

卒卒係兔尼...5係狗

其實幾粒屎屎係可以接受既, 兔兔仔食完就痾嘛
卒卒似我, 情緒化, 物似主人形啦 但點都好, 我都會好鍚佢架
WingBe 2012-9-7 01:37:34 PM
DomDomPig 發表於 2012-9-7 01:32 PM
其實幾粒屎屎係可以接受既, 兔兔仔食完就痾嘛  
卒卒似我, 情緒化, 物似主人形啦 但點都 ...

加油a

我1定會令佢愛上我

Wahaha!!!

快速發帖