-------------------------------------------------
@@"好耐無浮水了。。。
見到論壇上有很多很多新的兔友~
^^我是大福媽~希望各位多多指教~

--------------------------------------------------

一到秋天,冬天~福媽就帶肥兔出去放~順便當郊遊^^~
放兔的地點~也有很多選擇~之前都有很多兔友分享過不少^^"所以福媽不推介了。。。
分享少少放兔相片~^^~希望大家會喜歡啦~
523281_10152170580800497_364037765_n.jpg 561750_10152170580985497_1069214450_n.jpg 284163_10152170581270497_1930247301_n.jpg 554171_10152170581315497_1377037802_n.jpg 397264_10152170581060497_121702943_n.jpg
freeling820 2012-10-14 03:01:39 PM
唔好唔推介啦!!!
福媽俾啲好推介我地啦!!!
WingBe 2012-10-14 03:12:42 PM
第3張好似心心眼
有好野齊分享ah福媽..
所以快d分享推介啦
DomDomPig 2012-10-14 05:30:13 PM
哎喲,超可愛呀
兔兔咁乖唔洗綁兔帶?
E度係邊度?
帶兔兔去草地要乜準備?
請分享,thx
beebeerabbit 2012-10-14 10:10:31 PM
好得意呀!多謝分享你的照片呀!! 可以分享埋放兔兔的好地方嗎?
wyman 2012-10-14 10:31:32 PM
Smokey eyes
大福。媽 2012-10-15 12:10:39 AM
好多謝大家都喜歡~大福的外拍照~
不過今次的放兔地點係 私人地方 所以不便公開了。。。
yingxbb 2012-10-15 06:13:26 PM
福媽~我前幾日都去左放兔....
見秋天...涼涼地冇咁熱....
佢地都玩得好開心AR^^"
Dalki 2012-10-20 10:50:24 PM
she likes a panda!!!~~~
yinyin19940 2012-10-27 11:46:37 PM
我都想帶個仔去散下步
但怕唔怕有蝨跳到兔兔身上?

利申:王子有滴開Revolution.
warm_warm 2012-10-28 09:35:24 AM
Hitan 2013-1-14 11:56:27 AM

Hitan 仔話, 做乜冇見一排佢大佬肥左咁多?????
福媽, 你比佢食增肥餐呀???

Insomniahk 2013-1-15 10:18:00 AM
醫院應該無狗
可以放心

快速發帖