各位兔友有冇被自己養的兔兔咬過
單選投票, 共有 71 人參與投票
52.11% (37)
43.66% (31)
0.00% (0)
1.41% (1)
2.82% (2)
您所在的用戶組沒有投票權限
Insomniahk 2013-2-14 10:03:39 AM
係呀!
佢地都會知唔啱!
大家同屋同室
要互相了解
互相適應
做得好好!
logyout 2013-7-13 11:58:12 AM
Every day a bite~~
Yuki78 2013-7-23 12:54:41 AM
我俾佢咬過3次,第一次手多多去篤佢鼻仔,點知俾佢咬到食指流血,第二次是摸緊他,摸到手累,一縮手牠便追住我隻腳咬到流血,第三次,是因我要去廚房取野,一出來他又狂咬,但現在大家習慣了,他只輕輕用牙掂下
ak12345678977 2013-12-15 12:23:26 AM
見紅,no左好多次都係咁,一開頭係度黏,黏黏下一野咬落來。
Dylan 2013-12-19 11:16:44 AM
無啦啦晚晚食完飯就起兔爸腳面行來行去, 開頭用牙仔細細力咪吓咪吓, 之後就大大力咬咬內出血, 兔爸為咗避佢, 走入厨房, 佢死心不惜, 企起厨房門口等佢, 日日都係敢, 明明做咗絕育嫁啦. 好糾結好糾結
shu_wun 2013-12-21 02:53:40 AM
我果隻都有....有次係佢亂咬野俾我話..之後走過黎咬到我流血=[
有次就佢響我張床VIVI...之後我清理果陣咬我...
總知呢排突然間成日會咬人...之前都唔會:"(
佢而家先4個幾月咋/_\
pongpong 2014-1-20 09:10:40 AM
他昨晚幫我割脈
我只係見佢亂VV, 伸手入去趕他上回廁所, 咁就出事...

ak12345678977 2014-1-20 10:35:08 AM
pongpong 發表於 2014-1-20 09:10 AM
他昨晚幫我割脈
我只係見佢亂VV, 伸手入去趕他上回廁所, 咁就出事...
...

小甘仔咁狼既?
pongpong 2014-1-20 11:39:54 AM
唉...自從我加長佢自由行時間, 他就越來越唔聽話. 佢唔鍾意我抹干淨佢嘅尿尿, 又唔鍾意返入籠, 可能佢想霸咗我間屋

快速發帖