點算呀,我喺荃灣8號兔見到最頂個籠嘅兔兔門牙長到出咀仔出面!

佢仲有食慾,但已經冇乜精神啦,都睇得出佢而家食得好唔方便,而且只食到葉咋,佢再咁落去會死架T.T

間野一定唔會同佢去剪牙啦
真係好心痛><但唔知點幫佢T.T
Admin 2012-10-28 06:19:59 PM
寄養定係賣架?
firen_freeze 2012-10-28 06:33:44 PM 來自手機
賣架,有價錢牌
firen_freeze 2012-10-28 06:34:18 PM 來自手機
我試下可唔可以買左佢><
firen_freeze 2012-10-28 06:37:39 PM 來自手機

原來係寄養架,黑色白色果隻
冇得買><
有冇人可以聯絡返個主人>_<
隻兔已經唔係好食到野,可能只捱到一兩日T.T
花芝媽 2012-10-28 08:03:52 PM
叫店主打比個個人啦  養養下死左米又係關個店先   你叫個人打比主人丫嘛
firen_freeze 2012-10-29 01:59:39 AM 來自手機
係喎,咁聽日打先,但唔知幫唔幫到兔,因為我好幾個月去親到見到佢,似乎主人咁耐都未接佢。
Suzanne 2012-10-30 06:23:10 PM 來自手機
我剛剛特登去睇,隻兔仔真係勁可憐!!!奄奄一息,仲無咩精神,咁細隻又有價錢牌,點解係寄養?!仲有其他兔仔,隻隻都好無精神咁………我見店員淨係俾草碎俾佢哋食,當堂想喊
yancyan520 2012-11-26 06:47:22 PM
Suzanne 發表於 2012-10-30 06:23 PM
我剛剛特登去睇,隻兔仔真係勁可憐!!!奄奄一息,仲無咩精神,咁細隻又有價錢牌,點解係寄養?!仲有其他 ...

我有次帶百妹去剪毛,見到一只好細隻既兔仔死左...
寵物店就係咁樣,我朋友做過寵物店話我聽,原來一日有好多兔仔死
只要見佢地無反應就會擲落垃圾筒,有病又唔理..好慘架,,..
warm_warm 2012-11-26 09:25:29 PM
真係好心痛!!!

好多可憐既兔兔我地都幫唔到佢......
fluffy 2012-12-5 01:53:21 AM
聽到都覺得唔安樂

快速發帖