調查一下兔仔的反叛or俏皮行為
多選投票: ( 最多可選 13 項 ), 共有 35 人參與投票
12.50% (19)
8.55% (13)
5.26% (8)
5.26% (8)
10.53% (16)
15.79% (24)
9.87% (15)
3.29% (5)
7.89% (12)
7.24% (11)
5.26% (8)
7.24% (11)
1.32% (2)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
atungpolly 2012-10-29 08:08:49 AM
基本上我隻妹妹係一隻壞脾氣既小老太婆
全屋佢至大  稍有不滿就打人
不過佢真係好可愛 全家都好愛佢就哂佢
siudao0831 2012-10-29 09:26:56 AM
我家小豆超鐘意發脾氣,一唔鐘意就咕人撲人同咬人><" 又唔肯比人抱,又成日當我無到......經常一副戰鬥格
fluffy 2012-10-29 05:20:01 PM
13.  以上所有惡習都集一身
kwan104kwan 2012-10-29 10:44:36 PM

我覺得佢地好可愛…雖然全中…!

Bube 2012-10-29 11:16:23 PM
我隻仔仔中左 7同9
另一隻 BB中左8同9

我忍.........
淘淘 2012-12-21 07:30:29 PM
他很喜歡發脾氣,經常被咬
crystal55445 2013-6-23 09:20:36 PM
我兩隻兔仔都有部份惡習,不過我包容他們,因為佢哋實在太可愛極了!{:soso_e120:}
孔波波 2019-2-1 11:20:43 PM 來自手機
全中仲會咬同抓地墊
Insomniahk 2019-3-1 12:56:06 PM

都是正常行為

快速發帖