MIU B 1歲啦 唸住BOOK12月24號係SAA俾DR.MA做絕育手術  因為我住元朗既  但原來SAA係冇得做因為儀器唔夠所以依家唔知點好我當然係想搵DR.MA做  但車程遠 怕兔兔做完手術已經唔舒服  仲要咁耐先返到屋  所以希望兔友俾D意見
Suzanne 2012-11-5 07:40:24 PM
Book van仔。好似唔係一做完馬上返屋企o既~~~    如果唔想一定係DR.MA,搵第二個醫生,係咪Dr. Gerry都OK
miubb 2012-11-5 07:50:34 PM
Suzanne 發表於 2012-11-5 07:40 PM
Book van仔。好似唔係一做完馬上返屋企o既~~~    如果唔想一定係DR.MA,搵第二個醫生,係咪Dr. Gerry都OK ...

係指BOOK VAN來回??
Suzanne 2012-11-5 07:55:15 PM
係呀,的士OR VAN, 令兔兔受苦少D
miubb 2012-11-5 08:20:39 PM
Suzanne 發表於 2012-11-5 07:55 PM
係呀,的士OR VAN, 令兔兔受苦少D

嗯嗯  我都係的士好D
beebeerabbit 2012-11-5 11:17:46 PM
唯有係的士喇~
Suzanne 2012-11-6 12:26:16 AM
miubb 發表於 2012-11-5 08:20 PM
嗯嗯  我都係的士好D

趣聞一則,上次囧兔兔搭的士,司機以為佢係狗仔...去到診所有狗狗家長話"唉呀,原來係兔仔,我初時以為係狗"。
Da_25 2012-11-6 12:36:12 PM
咁奇怪!?我呀女兩星期先係元朗SAA做絕育
DomDomPig 2012-11-6 07:14:55 PM
Suzanne 發表於 2012-11-6 12:26 AM
趣聞一則,上次囧兔兔搭的士,司機以為佢係狗仔...去到診所有狗狗家長話"唉呀,原來係兔仔,我初時以為係狗" ...

哈哈哈☆*:.。. o(≧▽≦)o .。.:*☆
你隻兔兔真係好似狗仔呀,請問乜野品種?
miubb 2012-11-6 08:32:21 PM
Da_25 發表於 2012-11-6 12:36 PM
咁奇怪!?我呀女兩星期先係元朗SAA做絕育

真係!!!!!!可能我BOOK24號???等我再打電話去先聽日  
Da_25 2012-11-6 10:18:39 PM
miubb 發表於 2012-11-6 08:32 PM
真係!!!!!!可能我BOOK24號???等我再打電話去先聽日

Dr ma 星期一二先係度架
Suzanne 2012-11-7 11:11:27 AM
DomDomPig 發表於 2012-11-6 07:14 PM
哈哈哈☆*:.。. o(≧▽≦)o .。.:*☆
你隻兔兔真係好似狗仔呀,請問乜野品種? ...

係家兔MIX賓尼兔呀~~~
miubb 2012-11-7 08:07:23 PM
Da_25 發表於 2012-11-6 10:18 PM
Dr ma 星期一二先係度架

唉  得個叫DR.WOMEN既(自己拼)  如果搵佢做要預3000  因為手術就要1900  如果係咁  我都係搭的的出去搵DR.MA
Suzanne 2012-11-7 08:32:33 PM
miubb 發表於 2012-11-7 08:07 PM
唉  得個叫DR.WOMEN既(自己拼)  如果搵佢做要預3000  因為手術就要1900  如果係咁  我都係搭的的出去搵DR ...

Agree!!!!搵個令自己安心,加上SAA應該可以handle手術,我聽Dr.Ma有同我提過,好似係SAA幫一隻兔仔既耳仔做手術。如果OK, 可以BOOK星期一、二O既期,不過得中午時間係手術時間
sukipuppy 2012-11-8 07:08:20 AM
Suzanne 發表於 2012-11-7 11:11 AM
係家兔MIX賓尼兔呀~~~

哇,咁咪好大粒
我咕吱 21/11都係Dr.Ma 絕育呀...已開始諗緊佢個時會有咩情況了

快速發帖