1P 幣
>__<...前幾日帶左我家三隻妹妹去兔協寄宿...兔協姐姐幫佢地檢查時發現三小妹雙腳都有粒細細粒既腳瘡呀....兔協姐姐話係好平常同冇得醫...只要KEEP住唔好比你再大粒就OK啦...BUT我好擔心呀....因為我用開紙碎係兔兔個WC同會放少少係寵入面...兔協姐姐叫我係寵入面放多D紙碎同木碎....不過幾隻小妹食D木碎呀...@__@...咁我用D咩墊材先好呀..大家可唔可以教下我呀...可唔可以SHARE你地個寵係點鋪墊材先唔會令佢地既腳瘡惡化呀....pls...help.......>___<.....
wesky 2012-12-13 02:15:05 PM
idyidy 2012-12-14 02:35:51 PM
^^..THX..我買左VEDBED比佢地啦...不過冇鋪VEDBED既地方你地鋪咩架...可否參考下呀....hehe...
kwan104kwan 2012-12-14 08:44:02 PM
我全個籠都鋪vedbed  
hh0 2012-12-15 12:03:34 AM
舖一層草係籠底D紙粒或者木粒上面,D草可以食可以墊腳,通常第2日會食得7788,所以每日都會加草,我家金仔同toto仔都係咁

如果兔兔唔咬vetbed就舖vetbed,最簡單的

快速發帖