1P 幣

我係station x 見到有唔同嘅兔籠 而家阿b用緊o個個因為每次洗都要洗一個鐘又重 米米用緊o個個太細.....所以想一次過換比佢地 唔知呢個好唔好用 夠唔夠大比佢地訓 平時成日會放佢地出黎挽 如果可以嘅話比少少意見我 買咩籠好 thx all~~

Admin  違規圖片已刪除,請閱覽網規,使用適當的圖片  2013-2-4 03:21:14 PM
nixie 2013-2-4 07:21:02 PM
如果想換JOLLY個個既話   不如換AB個款  得小小唔同 但225咋  http://www.@@@@/index_topic.php? ... path=/114258/114541
我之前用過  都唔錯..不過個次佢比左啡色我
siutung 2013-2-4 07:23:25 PM
nixie 發表於 2013-2-4 07:21 PM
如果想換JOLLY個個既話   不如換AB個款  得小小唔同 但225咋  http://www.@@@@/index_topic.php?did=114541 ...

睇唔到......
nixie 2013-2-4 07:26:51 PM
@___@ 咦 POST唔到LINK
係YAHOO SEARCH " MINI ZOO "..第1個網就係
siutung 2013-2-4 07:31:20 PM
nixie 發表於 2013-2-4 07:26 PM
係YAHOO SEARCH " MINI ZOO "..第1個網就係

ok thx you
siutung 2013-2-4 07:33:31 PM
nixie 發表於 2013-2-4 07:26 PM

平好多wow
hh0 2013-2-4 11:22:03 PM
2隻一齊住定分開?jolly 同ab 既 size 幾乎一樣,一籠一隻ok,2隻就迫D
Insomniahk 2013-2-5 04:42:00 PM
Why not! 我覺得幾好用
siutung 2013-2-5 06:09:31 PM
hh0 發表於 2013-2-4 11:22 PM
2隻一齊住定分開?jolly 同ab 既 size 幾乎一樣,一籠一隻ok,2隻就迫D

分開住 一齊會打架.....
siutung 2013-2-5 06:10:04 PM
Insomniahk 發表於 2013-2-5 04:42 PM
Why not! 我覺得幾好用

放便清潔 呢方面好
愛糖糖 2013-2-11 10:37:21 PM
咁你買左未啊?
kingleung2 2013-2-25 10:26:29 AM
我想問兔子別墅好唔好?
raywong521 2013-2-25 01:22:14 PM
我之前都係用呢款,兩隻兔兔都係用呢款~個人認為夠經濟,兔兔都可以拉長個身訓,除左巨兔~不過,而家無用lu,兩隻夾好左,轉左用圍欄,夠大,可以兩個一齊住~

【AB】雙層兔籠 - 有兩隻色喎~有草莓紅,草綠@.@女仔住草苺紅,靚好多

可以成個底盤羅去洗,個底網抽起唔用,我用黎隔住一d唔比兔兔去既地方

快速發帖