我係米米呀 我好中意咬媽媽d 3嫁 我唔識嘅人唔好抱我呀 如果唔係我會出咬咬功嫁

hh0 2013-2-4 05:45:09 PM
米米, 第一張相就俾個pat pat 睇!
你幾大啊, 咁似阿b 既, 我靠粒墨認到阿b ja
siutung 2013-2-4 05:49:25 PM
hh0 發表於 2013-2-4 05:45 PM
米米, 第一張相就俾個pat pat 睇!
你幾大啊, 咁似阿b 既, 我靠粒墨認到阿b ja

dr.ma話佢未有6個月 阿b有粒墨真係好易認得出
WingBe 2013-2-4 08:09:23 PM
個樣好老積0.0
kwan104kwan 2013-2-4 09:29:34 PM
好cool既眼神!
siutung 2013-2-4 09:43:06 PM
kwan104kwan 發表於 2013-2-4 09:29 PM
好cool既眼神!

重好惡死tim
siutung 2013-2-4 09:43:29 PM
WingBe 發表於 2013-2-4 08:09 PM
個樣好老積0.0

米阿伯
hh0 2013-2-4 11:28:38 PM
Uncle Mike
siutung 2013-2-4 11:52:07 PM
hh0 發表於 2013-2-4 11:28 PM
Uncle Mike

哈哈~~咁呀米咪做左大佬wow
hh0 2013-2-4 11:55:57 PM
siutung 發表於 2013-2-4 11:52 PM
哈哈~~咁呀米咪做左大佬wow

咁阿b cute 過佢都無辦法
siutung 2013-2-5 12:02:14 AM
hh0 發表於 2013-2-4 11:55 PM
咁阿b cute 過佢都無辦法

阿B:呀媽CUTE係大晒嫁
阿米:惡都係大晒嫁
Insomniahk 2013-2-5 12:45:25 PM
咁靚都得
DomDomPig 2013-2-5 01:09:17 PM
米米真係好惡好有霸氣, 咁阿B驚唔驚米米? 阿B個樣一臉無知
WingBe 2013-2-5 04:08:07 PM
0.0 好可能呀B會畀米米FIGHT嬴....

米大哥
siutung 2013-2-5 06:14:25 PM
Insomniahk 發表於 2013-2-5 12:45 PM
咁靚都得

阿米:咁我令唔令先xdd

快速發帖