1P 幣
小小轉左momi草之後,發覺次次都食晒d葉,勁多枝留返晒係到,睇到都好晒呀試過專登唔加新草架了,要食晒枝先,但佢都係寧願唔食。
你地兔兔會咁嗎?
Bube 2013-3-11 12:48:14 AM
  我屋企 d小朋友都連枝食架
唔係我就唔比菜菜子比佢地食
Suzanne 2013-3-11 01:11:10 AM
我屋企有兩部eating machine, 每隻每日移平兩座草山,不分枝葉, 乾乾淨淨。真係Thank God!

一包2.5KG MOMI, 兩隻兩日左右就KO曬~

WingBe  雖然貴D...不過GD!GD!GD!真羨慕  2013-3-12 07:16:05 PM
raywong521 2013-3-11 03:53:44 AM
Suzanne 發表於 2013-3-11 01:11 AM
我屋企有兩部eating machine, 每隻每日移平兩座草山,不分枝葉, 乾乾淨淨。真係Thank God!

一包2. ...

嘩~你家的兔兔好乖啊~買多d momi都抵啊~

我對兔兔,係食葉多,枝食得比較小,我要忍心唔理佢地,先肯食埋d枝
Twinklesin 2013-3-11 10:21:50 AM
一比草佢....佢就會簡D花芯離食...之後再食葉....D枝 同冇禁新鮮既草就會掃曬落地扮睇唔到....唔食....
Suzanne 2013-3-11 12:26:40 PM
raywong521 發表於 2013-3-11 03:53 AM
嘩~你家的兔兔好乖啊~買多d momi都抵啊~

我對兔兔,係食葉多,枝食得比較小,我要忍心唔理佢地,先肯食埋d枝 ...

我家兔仔之前食OXBOW就係咁,
揀草食又食唔曬,

幸好最後都搵到佢地o既口味
Insomniahk 2013-3-11 04:09:25 PM
咩都多
有得食就得
canmo 2013-3-11 05:55:07 PM
花>葉>枝
我諗佢係厭枝冇咁香....
kwan104kwan 2013-3-11 11:23:32 PM
佢地勁揀飲擇食!

枝…唔食

擺多過半日…唔食!

idyidy 2013-3-12 12:51:13 PM
..我果三隻囡都係食葉多D...枝都會食...不過成日都食淨好多枝架...
Yuki78 2013-3-12 12:56:56 PM
他喜歡食花先,之後到翠綠的葉或枝,老的或放耐了不靚的是無野食,才迫於無奈食!!
菲菲 2013-3-14 12:15:55 AM
原來咁多兔兔都唔食枝!好晒呀......

快速發帖