Hello,我係Dor Dor媽,唔知大家仲記唔記得
因為唔記得login detail所以開左個新A/C

話說我家另一隻兔兔寶寶由買到body check幾次,都check到話係女仔
不過前排比我發現佢有蛋蛋係男仔黎嫁,宜家七個月倒,月尾去絕育喇!

絕育前呢排屋企日日簡直打扙咁濟,寶寶心情勁暴躁,半夜成日dum地
尿尿噴到四圍都係,尿橫遍野......

可能知道就快要公公,呢兩晚情況更加嚴重
一比新草無耐就即刻係草堆尿尿,換過再痾,痾完再換...... (係要有一篤係d草倒,其他廁所)

你地d兔兔未絕育前都會咁嗎?

Bo_Bo 2013-3-18 10:46:34 AM
Bube 發表於 2013-3-18 08:36 AM
我依家都用草架
不過買草架又要揀一d 佢跳唔倒上去痾果d

琴日買左個新草架,可以外置同內置都得
寶寶跳上草架又唔係尿尿,只係貪玩,不過好危險...
WingBe 2013-3-18 05:48:44 PM
Bo_Bo 發表於 2013-3-18 10:46 AM
琴日買左個新草架,可以外置同內置都得
寶寶跳上草架又唔係尿尿,只係貪玩,不過好危險... ...

系ah...真系好難揀...
成日跳上去....
Bube 2013-3-19 09:47:56 AM
我d 兔B 開始食草
放草架佢地又食唔倒
所以我用紙皮
整左個又可以食到草  
又可以當隧道玩既東西比佢地

Bo_Bo 2013-3-19 09:51:24 AM
最新發展!
換左個新草架之後所有尿尿都中晒廁所喇
不過用草架,寶好明顯無以前就咁放地食咁free