D草好黃

菲菲 發表於 2013-03-25 00:39|只看該作者|倒序瀏覽|打印
買左箱momi草返黎, 一打開勁黃勁多枯左,半包唔要得咁制,但其實我想知,d枝係咪多數一定係黃架?

all_loving_it 2013-3-27 06:38:10 AM
貓仔兔 發表於 2013-3-26 12:13 AM
哈哈,愛兔心切呀!
我都試過買返黎啲草太黃,我背住兔爸成包5.5掉晒!
哈哈哈... ...

唔令, 我同兔爸都會照掉
Twinklesin 2013-3-27 01:59:31 PM
all_loving_it 發表於 2013-3-27 06:36 AM
依個量係正常架, 我總理係好大只, 佢一星期可以食 :
6磅MOMI 1CUT + 5磅 APD 1CUT + 1磅其它草 = 12磅,  ...

貝貝依家6個月大大概3.5LB-4LBS 左右, 離左2個幾月左右, 一開始番離食勁多MOMI 1ST
份量都有佢BODY X 2, 但時間一耐左佢就食小左....我諗住佢應該D草放耐左所以唔鍾意食,
所以又買左包KAYTEE 既T草 我兩隻一齊比佢, 但佢都係唔係好鍾意禁...
另外A草一日比3次佢~
菜同水果...我驚佢重太細個腸胃唔係好岩食住...諗住等佢大個D先比...我驚佢拉肚子
所以~諗住買包MOMI 1ST CUT MIX 埋2ND CUT 一齊比佢睇下有冇改善

快速發帖