1P 幣
我的兔兔今天只有很少便便,又唔係飲好多水,想同佢睇E生,但因本人能力有限,所以今天沒有幫兔兔,我今天將兔兔的問題告知E生,但他説不知道有什麼問題,必須查清楚先,但查的費用要3000元,再加見E生費已經3300了,還未知藥要多少錢,我真的很想救兔兔,希望好心人告知本人那間診所比較好!感激!

raywong521 2013-6-4 01:49:44 AM
首先養任可寵物之寵物之前,都要做功課,爬文,但係好明顯你無啦~寵物唔係玩具,唔能夠到有病,先問邊度有醫生睇~

呢度好多兔兔都睇毛國界動物醫院Dr. Ma,一般收費幾百蚊,除非其他問題

唔係個個醫生都識醫兔,仲有呢個世界唔係個個醫生都係有醫得

另外,兔兔唔食野,唔飲水,會好危險

你屋企有無草粉?要餵兔兔,又或者有無比開菜兔兔食?而家餵比兔兔
VickyChan 2013-6-4 02:19:40 AM
屋企無草粉,而家試餵菜比佢食!感激!
MIA 2013-6-4 11:40:34 AM
梟史丹尼獸醫診所,診金二百幾,針藥費另計,呢間可以簽VISA
養兔一定要有包草粉看門囗咖

janwrong 2013-6-4 04:21:21 PM
毛國界動物醫院
Dr. Ma Kai Ho, Colt
九龍大角咀鐵樹街1-39號金堂閣地下21號鋪
預約電話: 2142 3399
raywong521 2013-6-5 01:20:26 AM
兔兔看醫生了嗎?有沒有好轉啊?

快速發帖