1P 幣
抖氣聲兔兔睇完醫生可能唔太受到藥力,唔知係咪喘氣定抖氣呼吸聲~想聯絡下醫生問下

syt174698 2013-6-30 12:29:18 AM
佢有fb呀,你查colt ma就搵到佢,你兔兔今日睇佢嚟?
mimicheung 2013-6-30 01:02:01 AM
係呀我 facebook揾唔到他
KinkiPang 2013-6-30 01:45:24 AM
Facebook 好似叫 a.n.y mo
其實您可以打去診所,上次我都係睇完打去問
mimicheung 2013-6-30 02:24:17 AM
打左無人聽,佢而家灘係度無晒力超累甘喘氣大聲 同突然痛甘叫左下。。。點好有無人教教我
mimicheung 2013-6-30 02:36:16 AM
救命呀:-(
lmfroggie724 2013-6-30 02:50:47 AM
有冇急症睇?聽聞痛到叫係非常不好的
lmfroggie724 2013-6-30 02:54:36 AM
http://www.hkrabbit.org/knowledge9_ch.php
試下搵個電話打去問下啦
MIA 2013-6-30 04:33:02 AM
兔兔依家點樣?令人好擔心
mimicheung 2013-6-30 11:39:32 AM
琴晚到4點抖氣先好d...佢完全手軟腳軟連同自己洗身飄飄下單手洗面,飲水量就多左食糧小左 草自己食就食小小,我地餵佢就食到一小半,佢似好肚餓但唔願旭甘,便便有差唔多都係細粒d,而家重有d喘氣。。。打左去診所問,講完情形,就話兔兔可能發惡夢先叫但我覺係d藥太強所以痛但個姑娘講藥唔會影響到甘。。叫我再餵佢食,藥中有止痛藥,約左下就見醫生之不過食完藥情形似差左我怕同佢食藥點算好
wesky 2013-6-30 11:41:26 AM
mimicheung 發表於 2013-6-30 11:39 AM
琴晚到4點抖氣先好d...佢完全手軟腳軟連同自己洗身飄飄下單手洗面,飲水量就多左食糧小左 草自己食就食小小 ...

你隻兔因咩事要食藥?
mimicheung 2013-6-30 11:41:46 AM
重見兔兔dum下腳  但同平時dum唔同唔之點形容。。。 岩餵小小草佢食 一食d走埋一邊訓唔理我。
mimicheung 2013-6-30 11:43:53 AM
我驚佢受唔到支補血針,耳仔重係好涷但佢又唔要埋vetbed先奇怪,想餵草粉又見佢甘辛苦想俾佢抖 點好。。
mimicheung 2013-6-30 11:53:26 AM
因唔食野,到食野食好小再睇佢bodycheck左血球肝膽都算好只係係可能唔食野影響指標,而家重辛苦過睇醫生 。。。
mimicheung 2013-6-30 11:57:00 AM
而家連想伸直訓都唔願

快速發帖