1P 幣

我家素素今日做左小素子,看着他啱啱回到家係籠到好攰,悶悶不樂敢,真係心up死我了><

好彩都勉強餵到佢食草粉,慢慢都有食d草同糧,之後仲有自己係籠到跳出黎廳到周圍行下…不過我仲未放心呀…佢到宜家仲未有便便呀,點算好呀?男仔絕育後這樣正常的嗎?好擔心,我諗住聽朝都仲未有就問下Dr ma,可能帶佢返去再睇…素素,你要做叻仔啊!

ching` 2013-8-11 03:41:24 PM
佢肯食嘢(草AND草粉)的話就唔洗太擔心LA~! E家情況點?
Sandycheung1130 2013-8-11 06:45:24 PM
今日朝早終於有D便便啦~~盲腸便同普通的都有,不過就好細粒
素素今日精神返D啦,同埋有自己食草,亦食得多野左^^
Sandycheung1130 2013-8-11 06:50:40 PM
個傻仔今日係咁戴住個頭套但係想好似平時咁洗面,你地D兔兔戴頭套時會唔會咁架?
KARYLIN 2013-8-11 08:59:02 PM
Sandycheung1130 發表於 2013-8-11 06:50 PM
個傻仔今日係咁戴住個頭套但係想好似平時咁洗面,你地D兔兔戴頭套時會唔會咁架? ...

會呀~ 好攪笑....幫頭罩清潔呀~  

快速發帖