水水係9月8日做完絕育...
9月12日傷口如下.... 請問正常嗎?
KinkiPang 2013-9-13 12:46:54 AM
補加圖片

KinkiPang 2013-9-13 12:48:52 AM
其他一切正常,食藥,食草,食菜,食糧,有便,有盲腸便!
wesky 2013-9-13 01:04:52 AM
無滲血, 無膿, 唔算紅腫, 應該無咩問題~
KinkiPang 2013-9-13 01:17:04 AM
呢幾日未見過有龍,亦無血,但有時放一放頭套怕佢曾經有lum過,怕會有菌,已經盡量不除頭套!!謝謝你解答,這麼夜還有人回覆!真thx god…
你好似係板主?波波爸?
Holiday 2013-9-13 10:19:10 AM
水水係唔係囝囝? 水水在那裡做絕育? 因Holiday下星期都要做絕育,
我都好驚怕唔識照顧佢

wesky 2013-9-13 12:27:32 PM 來自手機
KinkiPang 發表於 2013-9-13 01:17 AM
呢幾日未見過有龍,亦無血,但有時放一放頭套怕佢曾經有lum過,怕會有菌,已經盡量不除頭套!!謝謝你解答 ...

覆完就訓了
我波波
http://petkd.net/pets.php?mod=page&id=84
KinkiPang 2013-9-13 07:15:24 PM 來自手機
Holiday 發表於 2013-9-13 10:19 AM
水水係唔係囝囝? 水水在那裡做絕育? 因Holiday下星期都要做絕育,
我都好驚怕唔識照顧佢 ...

你好丫,水水係男仔,7個月!係毛國界做手術,Dr.Ma 好好的!!我水水睇e生一定去佢到!^_^
我都怕照顧得唔好,但原來好易。我係上班族,朝10晚8。 都攪得掂,你都可以,放心!
Holiday 2013-9-16 09:06:50 AM
KinkiPang 發表於 2013-9-13 07:15 PM
你好丫,水水係男仔,7個月!係毛國界做手術,Dr.Ma 好好的!!我水水睇e生一定去佢到!^_^
我都怕照顧得 ...

多謝您鼓勵, Holiday都係Book咗Dr.Ma做, 見水水做得咁好,真係安心咗少少,我隻仔做完可能返來會嬲死我!希望水水健健康康,開開心心
KinkiPang 2013-9-17 01:03:37 AM
Holiday 發表於 2013-9-16 09:06 AM
多謝您鼓勵, Holiday都係Book咗Dr.Ma做, 見水水做得咁好,真係安心咗少少,我隻仔做完可能返來會嬲 ...

E....Holiday 點呀...幾時去做手術呀?  

快速發帖