5P 幣

原來旺角真係好多黑店嫁,我諗住買荷蘭侏儒兔養,個店員拎隻bb兔卑我話係侏儒兔,,,,我身邊有好多朋友養兔,而且我對兔仔啲野都了解!!所以我知佢係水我買><因為我話係想買一隻啡色既兔兔,揾左好多間都無,咁岩又有一隻符合曬我既要求………開價980!!!!其實我都想買,,,好乖好可愛,抱住佢個感覺好特別!!但我唔想係被騙既情況下買,所以我走左。其他兔友有無介紹邊間好,我想買得放心啲。

minidum 2013-9-14 03:59:54 AM
其實你有無考慮一下領養呢? 有可以幫到兔兔!
raywong521 2013-9-14 09:13:28 AM
我只會介紹去兔協,愛協領養

兔兔又唔係玩具,唔會係千金難買囉

真係愛寵物,寵物係無價寶
syt174698 2013-9-14 01:25:14 PM
為何要買??領養更好,至少可以令棄兔重新有家。
siuchung111 2013-9-14 08:25:07 PM 來自手機
你地講得啱,我今日去左領養人地隻兔兔………對方兩人分手,隻兔兔大家都照顧唔到!!我決定左收養佢啦!!就係圖中那隻貓貓兔,男仔~今晚去大窩口接佢返我屋企><
fish128 2013-9-16 11:18:30 AM
領養好吖,我兩隻兔兔都係收養同領養,只要你同佢地相處,你就會愛上佢地,唔洗錢又可以俾到溫暖嘅家佢,恭喜你做左兔媽/爸。
siuchung111 2013-9-16 02:41:52 PM 來自手機
fish128 發表於 2013-9-16 11:18 AM
領養好吖,我兩隻兔兔都係收養同領養,只要你同佢地相處,你就會愛上佢地,唔洗錢又可以俾到溫暖嘅家佢,恭 ...

唉………最慘係我去接兔兔個晚,佢主人話唔捨得佢,想照顧兔兔多幾日,叫我19號先去接兔兔!我個下有啲失落………我問佢真係唔養?因為佢屋企有兩隻狗,所以唔養得!!但我又好驚佢最後唔卑隻兔兔,我驚隻兔兔變棄兔!!
siuchung111 2013-9-16 02:42:15 PM 來自手機
fish128 發表於 2013-9-16 11:18 AM
領養好吖,我兩隻兔兔都係收養同領養,只要你同佢地相處,你就會愛上佢地,唔洗錢又可以俾到溫暖嘅家佢,恭 ...

唉………最慘係我去接兔兔個晚,佢主人話唔捨得佢,想照顧兔兔多幾日,叫我19號先去接兔兔!我個下有啲失落………我問佢真係唔養?因為佢屋企有兩隻狗,所以唔養得!!但我又好驚佢最後唔卑隻兔兔,我驚隻兔兔變棄兔!!
siuchung111 2013-9-16 02:42:50 PM 來自手機

siuchung111 2013-9-16 02:43:13 PM 來自手機

summeryan 2013-10-12 08:31:00 PM
您有冇去過紅蘿蔔到睇下
siuchung111 2013-10-15 05:13:15 PM
接左丫b啦,我們生活得很好,屋企人都好中意丫b^^我地似唔似樣先~哈哈

雪希 2014-4-15 08:25:20 AM
兔B好可愛呀

快速發帖