1P 幣
我家寶寶黎左3個月左右...(而家六個月大左右)佢一直都好為食 一日喂佢兩次都吾夠...但系自從去完旅行番黎就發現佢食好小野...之後第二日同佢去左睇Dr.Tiger...睇完Dr.Tiger都慢慢食番多啲野...但系最近發現每次我番工前放左好多草草...但番到屋企啲草都無點食...之後我用手一條一條喂佢又食...喂喂下佢就會自己去食...我番到屋企望左佢成個鐘佢個口都無停過系咁食..點解會甘嫁?!真系超奇怪...好擔心呀...

Suzanne 2013-12-27 08:25:42 AM
之咪係因為兔仔日頭多數係睡覺, 所以咪食得少D。你放工返到家,佢都差不多係醒要食野,咪再食多D。
lovin_gloria 2013-12-27 11:25:53 AM
係咪換緊毛?
Dylan 2013-12-27 11:31:47 AM
我 bB 都係敢, 我地唔起屋企佢就匿埋地房唔食草, 我地一去完銜返來, 佢就走出廳等我地返來, 連續食咗 15 分鍾都唔停, 所以而家就算去街都會提早返屋企看住佢食草草
sssiuyo 2013-12-27 05:51:42 PM 來自手機
佢之前食好多野嫁 我次次番去都清哂咁制...
應該吾系換毛...
唉..我而家番到屋企都吾敢走黎走去...
淨系望住佢食野...(因為驚佢一陣又吾食)
其實食草粉系咪會飽啲?!(因為佢而家有食草粉)
Insomniahk 2014-9-12 05:46:47 PM
你地感情好好

快速發帖