鸚鵡仔
媽媽只從保特仔走左之後就特別錫你...

朝早仲同你玩過...點知一番到黎..叫極你都唔出屋仔到!
沒有起身..只係靜靜咁離去...

你係5月27日出世,媽媽7月1日係SUU姐姐到接你同大寶番黎...
個時你地細細粒 好得意 仲唔怕我...你地仲俾我點...
你地係遲保特仔幾日就黎成為<鼠一家>既元老...
但而家你都唔會再成日咬籠叫我
唔會再成日爬黎爬去
唔會再係媽媽面前...只會係消失係個籠到
但我想講你係媽媽心目中既記憶係唔會忘掉!
你仍然係<鼠一家>最肥既倉鼠...
記得個時唔識分你同大寶既性別..就成日用小食引你地爬籠
個時就係咁研究下你地係唔係同性...

你永遠都係跑得好快...所以媽媽成日影唔到你..
但係媽媽既腦海,永遠都有你...
好可愛
見不到你呢...
大眼肥仔

媽媽而家真係好掛住你...
媽媽只係識得喊..咩都唔識做...
鸚鵡仔,媽媽永遠愛你
你地2個兄弟既同居照
TinG 2008-12-7 11:23:50 PM
鸚鵡仔可能比保特仔叫去陪佢玩咋 =}
佢地系你心內就夠了 ^v^
wesky 2008-12-7 11:31:53 PM
鸚鵡仔好好安息吧
Rest .In.Peace.
★BN★ 2008-12-8 04:28:22 PM
鸚鵡仔,同保特仔開開心心咁玩啦!!
但要記住媽媽啊!!
茄粉 2008-12-8 06:25:41 PM
鸚鵡仔係彩虹橋有保特仔陪佢玩:055:

快速發帖