2009-3-29....呢一日我個心肝寶貝離開左我去左天堂:022:
我真系好吾捨得.好吾捨得佢*_*:008:
尋日系屋企留下埋葬左@@我諗我平日返屋企刀會特登行過去拜下佢..
唉...好吾開心-_-點解會甘快?一定系我對你未夠細心/.\
對吾住啊/____\希望你去左一個快樂的世界啦._.
癈話到呢到:025: 大家睇下老鼠過去ge相啦^^

wesky 2009-3-31 08:30:23 PM
唔好傷心咁耐啦
Rest in peace :054:
Tommy123 2009-3-31 08:36:54 PM
佢會系彩虹橋識到好多朋友既 =]

Be HappY =}
椰絲=] 2009-3-31 09:08:57 PM
多謝關心-v-;;
*_*希望佢會返泥探我啦..
★Ocean★ 2009-3-31 09:42:42 PM
請你唔好話我多口呀我想問你隻鼠點死:054: :054:
椰絲=] 2009-3-31 09:57:43 PM
其實點解佢點死我刀吾系太清楚/.\
我冇比佢跌落地下...
可能我喂左佢食粟米/.\
又可能我好耐刀冇比佢出泥玩...(因為佢呢排成日見野就咬.包括我t_t)
我吾想佢亂食野..所以佢悶死左-.-?
又會吾會系轉季保養得吾好而凍死?
不如你幫我分色下@@??
我戈朝早佢仲勁生猛甘走泥走去...
點知我發現出問題戈陣佢已經冇郁,,旦系未死..
我抱住佢比溫暖佢..
佢慢慢張開眼...愈泥愈大..仲曾扎緊/-\
我本以為開始佢冇事..旦系原來系回光返照..
曾扎多一陣..我放佢系d瓜子到..希望佢會"朋"住意志力醒返..
我再幫佢com棉花...再摸下佢..佢d手腳已經硬左...即系佢已經離開左我:008:
上面就系事發過程啦..好心人幫我諗下佢死ge原因吖/.\:054:
shing637 2009-4-1 02:08:01 PM
唔好咁傷心呢
可能佢食錯野............
mi127950 2009-4-1 05:33:01 PM
第三張相好多瓜子.3.
你平時比幾多粒佢?3?
★Ocean★ 2009-4-2 11:31:00 AM
我唔明白呀:046: :046: :050:
椰絲=] 2009-4-3 06:54:29 PM
原帖由 mi127950 於 2009-4-1 05:33 PM 發表
第三張相好多瓜子.3.
你平時比幾多粒佢?3?

平時好少比..2,3星期一粒,,有時吾乖吾比-.-
戈幅相系佢已經就走...我想佢訓系佢最中二ge瓜子到走@@
希望佢會走得開心t_t:050:

椰絲=] 2009-4-3 06:56:22 PM
原帖由 ★Ocean★ 於 2009-4-2 11:31 AM 發表
我唔明白呀:046: :046: :050:

=0=你吾明d咩??
吾明佢點走??定點解走?

快速發帖