4隻今日岩岩出生既鼠鼠(:
p.s.未戒奶的`戒左奶就俾你地.

1. 待領養動物的品種 : 小銀狐
2. 待領養動物的性別 : 男/女
3. 待領養動物的年齡 : 剛出生
4. 待領養動物的數量 : 4隻
5. 棄養原因: 生得太多`冇籠養
6. 待領養動物的健康狀況 :良好
7. 待領養動物的來源: 自己2隻倉鼠生既
8. 是否知悉待領養之動物若得到認養是不能收取任何費用: 系<:
9. 待領養動物之提供者的稱呼 : panda0v0
10. 待領養動物之提供者的聯絡方法 : pm我,留msn我add你
11. 待領養動物的照片 :

carolyn_le03 2009-8-10 11:23:04 PM
我可以要一隻男仔嗎?
如果可以的話add 我 MSN
[email protected]
大佬航 2009-8-11 12:27:38 AM
我想要一隻銀弧BB
我留我MSN比你
SYI 2009-8-11 03:30:38 AM
有意請add,[email protected]
carolyn_le03 2009-8-12 02:55:26 AM
我可以領養一隻嗎
MSN
Winnie 2009-8-12 05:39:16 PM
樓主請提供未被領養的倉鼠數目,以便管理。謝謝!
panda0v0 2009-8-12 06:58:21 PM
以上既人都已經add左(:
Winnie 2009-8-12 09:36:56 PM
加油!
Rooney:) 2009-8-20 10:37:21 PM
樓主我有心領養,有齊設備,爭隻鼠 事關之前果隻過左身...
但係我個AC未夠資格PM人.請你PM我比你MSN我吧..謝謝...
Winnie 2009-8-20 11:47:51 PM
樓主我有心領養,有齊設備,爭隻鼠 事關之前果隻過左身...
但係我個AC未夠資格PM人.請你PM我比你MSN我吧..謝謝...
Rooney 發表於 2009-8-20 10:37 PM

我已幫你pm樓主。
hamster881a 2009-8-24 10:48:30 AM
要一隻女仔銀狐!!
msm:[email protected]
`G.Y 2009-8-28 11:27:15 AM
有意要仔仔1隻o_____o
`G.Y 2009-9-1 08:06:57 PM
乂小音v3v 2009-9-7 04:08:30 PM
我想要丫=]
加我MsN:[email protected]
MsN傾,,,可以嗎?
bepop 2009-9-7 06:16:09 PM
有意,剛剛小紫過身個半月,想領養一女.
msn/email:[email protected]
carrie16123 2009-9-8 10:06:17 AM
MSN:[email protected]
我想要一男一女
最好係旺角/太子/油麻地/石硤尾/九龍塘/奧運MTR交收
姓名:carrie
時間:越快越好/令約

快速發帖